2777
2789

ولی الان همشون با عمل و ژل و فیلر از من خوشگلتر شدن اصن حس زشتی میکنم 

کاش شوهرم اینقد طرفدار نچرالی نبود تا از قافله عقب نمونم اصن هر کدومو میبینم صد و هشتاد درجه تغییر کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره ک حس خود کم بینی داری

الانم برو جلو آئینه شروع کن از خودت تعریف کردن

عشق بفرست بر تک تک اجزای صورتت(ذهنی) بوس بفرست به جوشای صورتت، به موهات، به رنگ پوستت

و بپذیر خودت رو همینجور که هستی

۳ هفته هرروز اینکار کن وقتی از خواب پاشدی برو جلو آئینه، بعدش خودت میایی ازم تشکر میکنی😉

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خوشگلی هیچوقت از مد نمیفته مگه بیست سالع دماغ کوچیک‌کردن از مد افتاده اخه

شما لبای اردکی و صورتای مصنوعی شبیه هم اگ دوست داری

اوکی از مد نمی افته

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خب چرا میگی شوهرم نچرال پسنده. اگه خودت مهمی دیگه کاری به سلیقه بقیه نداشته باش سلیقه خودتو جلو ببر

نمیزاره که تو نامزدی شرط گذاشت منم موافقت کردم ولی الان پشیمونم اینم شدیدااااا مخالفه اصن نرم نمیشه

والا الان هیشکی اردکی نمیشه اینقدد طبیعی خوشگل میکنن که اصن نمیفهمی چی زدن

بنظرم شما فقط تحت تاثیر محیط قرار گرفتی 

من خودم ب پوستم میرسم دندونام ارتو کردم و قصد دارم لمینت کنم 

ب ابروهام رسیدم پر شده 

ولی مخالف ژل و اینجور چیزام 

شما چهارتا فیلم خارجی ببین بازگرای معروفش ببین

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

نمیزاره که تو نامزدی شرط گذاشت منم موافقت کردم ولی الان پشیمونم اینم شدیدااااا مخالفه اصن نرم نمیشه

دیگه خودت قبول کردی. نهایتش اینه که از چهره ت حس خوبی نمیگیری. نیاز نیس حتما از چهرت حس خوب بگیری. مگه همه راننده ها ماشینشون رو دوس دارن؟ بدنت فقط ابزاره واسه یه هدف بالاتر