الهام2325 مدیر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 عنوان دیت اول میرم فردا | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 77 پست بچها فردا میرم دیت اولاگه طرف نپسندیدم چی؟؟اون خییلی بیشتر ازمن مشتاقه اگر بعداز قرار زد تو ذوقم چی؟حس ششمی کسی نیس بگه تهش چی میشه؟🤣بیاین دعا کنید اون خوشش بیادوگرنه اعتماد بنفسم خرد میشه🥲 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰 1404/05/25 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 حالا فردا برو اره اره😁🤩🤣 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 نیومدی از دیت؟ سلام عزیزم رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بدیو فهمیدم اینکه خودش و خانوادش بسیار خوبن ولییی عموهاش خلاف زیاد میکردن زندون رفتن حس میکنم مامانم اینا مخالفت کنم چیکارکنم🥲خودش و خانوادش خیلی خیلی خوبن وباشخصیت 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 برو ایشالا هردو همو بپسندین این همه دختر میرن دیت یا کات یا عاشقیه جز اینم نیستچطوری آشنا شدین؟ سلام عزیزم رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بدیو فهمیدم اینکه خودش و خانوادش بسیار خوبن ولییی عموهاش خلاف زیاد میکردن زندون رفتن حس میکنم مامانم اینا مخالفت کنم چیکارکنم🥲خودش و خانوادش خیلی خیلی خوبن وباشخصیت 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 خوشش میاد سلام عزیزم رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بدیو فهمیدم اینکه خودش و خانوادش بسیار خوبن ولییی عموهاش خلاف زیاد میکردن زندون رفتن حس میکنم مامانم اینا مخالفت کنم چیکارکنم🥲خودش و خانوادش خیلی خیلی خوبن وباشخصیت 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 تگم کنی فردااا یادت نره😂😂 وایامشب رفتمااا😍😂 رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بدیو فهمیدم اینکه خودش و خانوادش بسیار خوبن ولییی عموهاش خلاف زیاد میکردن زندون رفتن حس میکنم مامانم اینا مخالفت کنم چیکارکنم🥲خودش و خانوادش خیلی خیلی خوبن وباشخصیت 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بستنی_میقولی؟ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 وایامشب رفتمااا😍😂 رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بد ... به عموهاش چیکار داری نمیخوای با عموهاش زندگی کنی😂عزیزم انشاالله خوشبخت بشیتیپت رو هم بگو😂 عاشق بستنی زعفرونــــی😎
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44761 سلام عزیزم رفتیم خیلی خوشم اومد اونم ازمن خوشش اومد😍✨دیگه نمیدونم چیییی میشهفقط ی مورد بدیو فهمیدم ... عزیز دلم 😍😍😍الهام جونی میدونستم خوشش میاد اره راست میگی خانواده خیلی مهمه پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 به عموهاش چیکار داری نمیخوای با عموهاش زندگی کنی😂عزیزم انشاالله خوشبخت بشیتیپت رو هم بگو😂 من اره نمیخام ولی مامانم اینا داییهام فکرکنم نذارن🥲😭😬چیکارکنم؟مرررسی ایشالا ک بشه خیلی خوشم میاد ازش😍شلوار بگ مشکی با مانتو کتی بنفش تیره +شال مشکی+لاک البالویی ورژ تقریبا همین رنگی 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 عزیز دلم 😍😍😍الهام جونی میدونستم خوشش میاد اره راست میگی خانواده خیلی مهمه خیلی خوشحالم فعلا مرسی عزیزم😍🌼بهم روحیه دادی خداکنه که اوکی شیم 🥲😂تو ذوقم نخوره خیلی خوشم میاد ازش مرد خوبیه 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بستنی_میقولی؟ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 من اره نمیخام ولی مامانم اینا داییهام فکرکنم نذارن🥲😭😬چیکارکنم؟مرررسی ایشالا ک بشه خیلی خوشم میاد ... انشالله نفوس بد نزن دختر عههههعالی بودی قشنگممم😍🥺 عاشق بستنی زعفرونــــی😎
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44761 خیلی خوشحالم فعلا مرسی عزیزم😍🌼بهم روحیه دادی خداکنه که اوکی شیم 🥲😂تو ذوقم نخوره خیلی خوشم میاد ا ... ان شالله که بهترینها برات اتفاق بیفته خودت رو خیلی مشتاق نشون نده پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 انشالله نفوس بد نزن دختر عههههعالی بودی قشنگممم😍🥺 قررررربونت🥹✨😍😍😍😍😍 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 10482 ان شالله که بهترینها برات اتفاق بیفته خودت رو خیلی مشتاق نشون نده اررره حتما مرسی مثل قبل رفتار میکنم😍✨ 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰