2777
2789

خدایی نکرده البت دور ای جون شما و خانوادتون

فرض کنید خواهر خوانده شما که ار بچگی فقط و فقط پیش شما بزرگ شده و درواقع دخترعموتون هست ۳ سال با یک پسری رابطه عاطفی داشته

یک دختری که از قضا دوست ۹ ساله خواهر خوانده شما هست ۲ سال یا این پسره بوده فقط هم رلبطه عاطفی نبوده و میدونسته هم خواهر خوانده شما با این پسر هست

و حالا خواهر خونده شما متوجه میشه که اینجوری هست این خواهر خوانده شما با این پسره و دوستش میره بیرون

دوستش کلییییی به مادر فوت شده خواهر خوانده شما یا همون زن عموی فوت شده شون فحش میده

وز از قضا برمیگرده میگه صد نفر با مادرت ..... به این دلیل خودکشی کرد 

یعدش خواهر خوانده شما میاد بزندش یهو همین پسره هلش میده عقب میمیره

دختر ۱.۵ سال میگیره پسره ۳ سال

و شما حالا ۳ تا داداش دارین خودتون و یگ خواهر

می بخشید یا نه اومدن بیرون دوتاشون رو سرویس می کنید

دختره رو می بخشید یا خیر پسره چی

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ وجه

الهی اتیش بگیرن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من نفهمیدم چیشد

دعوا شده فوش ناموسی دادن. رفیق دختره که با دوست پسر دختره ریختن روهم، میزنن دختره رو میکشن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بیان بیرون چیکارشون میکنید هرکشدومونو

چرا بیان بیرون؟ چرا انقدر حبسشون کمه اصلا؟

همین فقط زندان؟دیه یا اعدام اینا هیچ؟درحد قانون هرکار میتونین بکنینغیر قانونی نه

نه من نیستم میگم فرض کنید ازاد شن با داداش هاتون میرید بزنیدشون

زندان دختره ۱.۵ سال پسر ۳ سال دیه هم پسر داد

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .