emma_bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 13 عنوان خوردن گوشت خام در بارداری 106 بازدید | 6 پست خانم ها لطفا اگر تجربه دارید کمک کنیدمن رفتم بیرون و یه چیز برگر گرفتم و خیلی گرسنه بودم تو ماشین خوردم که تاریک بود. در حد یه لقمه اش مونده بود که آوردم خونه دیدم برگر خام بودهحالا نگرانم باردارم هفته ۱۳ و گوشت خام خوردم چیکار کنم 1404/05/25 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emma_bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 13 طعم خام نمیداد ؟؟ نه اصلا متوجه نشدم😐 فقط رنگش معلوم بود خامه
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 12925 نه اصلا متوجه نشدم😐 فقط رنگش معلوم بود خامه خب اگه خام بود از طعمش میفهمیدیاحتمالا برشته نشده بوده ، بالاخره موقع پخت حرارت به وسطش رسیذه وگوشت پختهشماموقعی که برای ازمایش ان تی میری اینو به دکترت بگو بگوبرات ازمایش توکسوپلاسموز هم بنویسه ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
emma_bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 13 خب اگه خام بود از طعمش میفهمیدیاحتمالا برشته نشده بوده ، بالاخره موقع پخت حرارت به وسطش رسیذه وگوشت ... ممنون از راهنمایی تون. دیر نمیشه؟
emma_bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 13 ممنون از راهنمایی تون. دیر نمیشه؟ خودم رفتم سرچ کردم دیر نیست توصیه خوبی کردید ممنون
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 12925 ممنون از راهنمایی تون. دیر نمیشه؟ این انگل تو سه ماه اول خیلی خطرناکهباید از دکترت بپرسی که کی خوردی کی باید ازمایش بدی ازمایش بده خیالت راحت بشههرچند اون پخته بوده ومشکلی نیست ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌