2777
2789

اول میخواستم بدونم با پروتز سینه مشکلی برای شیر دادن به بچه نیست یا دیگه نمیشه ؟ 

دوم اینکه ببخشیدا ولی ماساژ دادنش مشکلی داره ؟( خودتون متوجه شین چی میگم ) 😂🥲

سوم اینکه پروتز جوری هست که افتاده بشه ؟ و زشت بشه ظاهرش ؟

و چهارم اگه پروتز کردین خودتون یا اطرافیان و عوارض بد داشته بگین و اگه نداشته بگین چه مدته که پروتز کردین یا کردن ؟

لعنتی عوض شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۰۰ سی سی گذاشتم به همراه لیفت از اول فقط هدفم لیفت بود پروتزم دکترم پیشنهاد داد که متاسفانه بعد از۶ ماه دوباره افتاده شدن بچه دارم نشدم هنوز فقط وجود جسم خارجی رو به شدت حس میکنم واینکهههه نقاهت بدی داشتم رسما پیرم کرد برگردم فقط لیفت میکنم😢

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇

مدل hp  از برند منتور، ۴۰۰ سی سی گذاشتم. بچه ندارم، دکتر گفت مشکلی پیش نمیاد برای شیر دادن، و چون بچه ندارم زیر عضله گذاشته که به غدد شیر آسیب نرسه. دقیقا یکسال و نیم گذشته. افتاده نشده چون از همون اول که بعد ۲ ماه گن رو باز کردم، سوتین پوشیدم حتی موقع خواب. موقع هرنوع ورزشی گن رو میپوشم، دکتر گفته، نکردم سوتین و تاپ ورزشی خوشکل بپوشم.. تمام آنچه دکتر گفته بود رو تو ۲ ماه اول رعایت کردم، غُد بازی درنیاوردم که آی و وای میشه رانندگی کرد، چرا نکنم و امثالهم.

تو ماساژ اصلا اصلا مشخص نیست، اولا خیلی سفت هست بعد کم کم نرم میشه، ولی به نرمی سینه معمولی نیست، ولی نرمِ 😅😅.

بعد یکسال سونو و مامو دادم، هیچ مشکلی نداشتم، تا الان درد و عوارضی هم نداشتم. هرساله باید سونو و مامو برم تا علاوه بر بافت سینه، پروتز هم از نظر سلامت و عدم پارکی بررسی بشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

دکترتون رو متخصص انتخاب کنین 

نه جراح عمومی

دوم اینکه باید دقیق اندازه بگیرن 

وقتی با تجربه باشه از متد درستی استفاده میکنه 

کم تجربه ممکنه بستگی به سایزتون عوارضی بده که چون پزشک کم تجربه ندیده اون عارضه ها رو بهتون نگه 

من و مربیم و یکی دوتا از دوستام 

پیش دکتر بهزاد فرخی تهران بودیم 

خیلی راضی  هستیم چندساله خداروشکر 

دکتر و تشخیصش و اندازه گیری و تجربه خیلی خیلی مهمه

من که رفتم پیششون مطب کلی نمونه نشونم دادن 

و متوجه شدم دقیق بعد از عمل چه شکلی میشم