2777
2789

چهارشنبه گرفته بودم ، 

اصلا دوسش ندارم 🫠🥲 

پنجشنبه و جمعه تعطیلی بود 

امروز رفتم همون مغازه اینقدر اصرار و التماس کردم اما عوضش نکردن  

خیلی ناراحتم 🥹🫠

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 🥲🥲

احساست طبیعیه

اکثرا بعد خرید طلا حس میکتیم زیباترم میشد انتخاب کنیم

من خودمم النگو گرفتم،اوندم خونه پشیمون بودم، باز امروز رفتم دور زدم دیدم نه واقعا خوبه النگوهام

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
طلا رو هرجا ببری با فاکتور میتونی عوض کنی

خب خیلی ضرره دیگه طلا میخری گرمی ۷۵۰۰ طرف منصف باشه خیلی حداقل تو هر گرم ۱تومن میخوره  میشه گرمی ۸۵۰۰بعد همون طلارو تعویضی ازت برمیداره ۷۴۰۰

احساست طبیعیهاکثرا بعد خرید طلا حس میکتیم زیباترم میشد انتخاب کنیممن خودمم النگو گرفتم،اوندم خونه پش ...

آره دقیقا منم پیش اومده پشیمون میشم بعد هرکی میبینه میگه چقد قشنگه میگم واقعا؟میگن آره وفلان دیگه راضی میشم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار