2777
2789
عنوان

شما چطور استرستون رو مهار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
شغلت چیه ...تا جایی که میتونی واسه آرامشت کاری بکن‌حتی شده قرص. استرس مادر تمام بیماریهاس.

هوووف بخدا میترسم دیابت بگیرم آخرش از استرس 

پرستارم ، زیاد سمت قرص نمی‌خوام برم چون باز استرس دارم خوابم زیاد بشه صبحا سرکار نرم و خواب بیوفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شبا خواب نمی‌رم بخدا

قران بزار بالای سرت من ۱ماهیه ک نمبتونم بخابم اصلاتمبدونم چرادرحدمرگ خابمم میادا روزا بسختی یکم میخابم باهزارتاپلک خوردن اینوراونورشدن مقلادیشب نتونسم بخابم تاخودصبح حسبدی دارم خوصله نیس ترس ازجن دارم نمیدونم توفکرهمچیم بدبختیم کم ندارم البته 

وای صبح ۹خابیدم مجددولی قران کنارم گذاشتم باارامش خاصی خابیدم ازاین ببعدمیخام قران بزارم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

آره منم تنبلی دارم همش استرس اینو دارم که فردا به موقع نرسم سرکار ، اکه موقع هم نرسم چیزی نمیشه هییی ...

دقیقامث خودمی استرس من ای سری زیادبود لباس ک میخاسم بدوزم میگفتم وای مدل شیک پیدانگنم چیکارکنم اگه لباسم توعروسی عروسی جاریم ازهمه بهترنباشه یااون جاری چکا کنم تابزورازصدنفر مشورت گدفتن تونسم ی مدل انتخاب کنم یعنی مغزم گایی.دده شداین دوهفته سرچیزای بیخوده

میدونی من  بچه اگ داشتم شوهرم محل کارش کنارم بود ایقدر استدسی نبودم۷سال ک تنهام 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!