2777
2789
عنوان

لطفا دردناک ترین خاطره ی زندگیتون رو بگین📍

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکه اگه بمیره مامانم خیلی گریه میکنه💔

خوب چه کمکی از دستم برمیاد چه دعایی بکنم ؟

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

انشاالله مشکلشون حل بشه

امیدوارم زندگی پیش روتون جوری خوب باشه که فکرشم نمیکردین

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

دعا کن بره از پیشمون جون مادرت یا بزارن سال دیگه اکه قبول شدم شهری برم مهندسی بخونم دیگه هم برنگردم

چشم💔

دل شکوندن یه عاشق🤦🏻‍♀️

لایکم کنید لطفا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
مرسی ازت که همدردی کردی تاحالا اینارو به کسی نگفته بودم

امید وارم یکی سر راهت قرار بگیره و جوری خوشبخت بشی که حتی آرزوشم نمیکردی