2777
2789
عنوان

نامزد عوضی خیانتکار

507 بازدید | 47 پست

داریم تو عقد جدا میشیم تاپیکهای قبلیم هست،تو رابطه ک کلا خسیس بود به شکل وحشتناک واسه شب یلدا یه شال و شومیز ۴۰۰تومنی خرید واسه شب یلدا اورد بهم بده جلو در گفت عشقم اینارو قسطی خریدما،همیشه ی خداهم کارتشو جا مونده بود،بعد از توهی بودنش اینو بگم که پارسال ولنتاین از یکماه قبل بهش پول دادم گفت اشنا دارم ک گوشی برام بگیره هی گذشت تا ولنتاین نخرید،شب ولنتاینم شیفت بود هیچ خبری نشد،ناراحت شدم بهش گفتم دیدم پس فرداش یه گوشی بدون کارتن گذاشته تو یه باکس با یه تاپ ۱۵۰تومنی داد بهم ،منم هیچی نگفتم بعد فهمیدم گوشی رو ۴تومن از پولی ک من دادم کمتر گرفته ،حالا این هیچی بعد اون هروقت ک صحبت ولنتاین میشد جدی جدی میگفت واست پارسال گوشی گرفتم 😐😐حالا این ب کنار رفتیم محضر مهریرو ببخشم کارتشو داد دختر بکشه ۳تومن اینا میشد بعد اونهمه دعوا و بحث که باهم داشتیم منشی یهو گفت اقا موجودی نداری،برگشت ب من گفت عشقم کارتتو اوردی منم از قصد گفتم نه فقط یذره پول نقد دارم،بعد دوستش حساب کرد محضرو،بعد اومدیم پایین به دوتا دوستش ک به عنوان شاهد اومدن تعارف که بیاید بریم نهار بیرون،بعد منو سوار کرد که برسونه جلوی یه دکه ای نگه داشته میگه عشقم گفتی پول نقد داری چقد داری یه تراول دراورده پول منو گداشاه روش رفته شیرکاکایو کیک خریده،بعد از دور یه جوری سرشو تکون میداد با خنده ک مثلا ندارم و...حالا هم کارمنده هم کارگاه داره !یادم میفته پرام،خیانتم که کرد با یه پسر تر.نس،کی میشه از حافظه ی من پاک شه😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط آخر🤦🤦🤦

بعد اونم خیانتش با یه پسر بود به کنار ،همونقدر ک خودشو عاشق و شیفته ی من نشون میداد تو پیامهایی ک به اون داده بود همونقدر عاشق و پیگیر بود قشنگ عین یه زندگی موازی 

اره صدرصد تقاضای طلاق دادم و کلا ازش بیخبرم،منتظر کارهای دادگاهم تموم شه فقط

اون الان معلوم نیس با کدوم پسر تو تخت خوابه

ارزش خودتو پایین نیازی ها

یوقت خر نشی برگردی 

از کجا معلوم صدتا مریضی نداشته باشه فردا روز ب شما هم منتقل میده

لیاقتش همونان ک هر شب زیر هر کین

تو چقدر سم بودی که رفتی شیرکاکائو بخوری بعد بخشش مهریه عجب باید دکمش میزدی

نههه اخه بخشش مهریمون این شکلی نبود ،پرونده ی اعصاب داشت من خبر نداشتم قرار بود بدون هیچ واکنشی بیخبر از همه مهریرو ببخشم که حق طلاق بگیرم ،چون طلاق نمیداد ،هر ثانیش ک کنارم بود عذاب بود

اون الان معلوم نیس با کدوم پسر تو تخت خوابهارزش خودتو پایین نیازی هایوقت خر نشی برگردی از کجا معلوم ...

دقیقاااا واسه همین دوماه مونده به عروسی گفتم الا بلا طلاق،نه اصلا بمیرم برنمیگردم ،دقیقا راست میگی