2777
2789
عنوان

زمانی ک پدرشوهرم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 106 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدارو شکر ک تونستی حلالش کنی اما می‌دونی من نمیتونم حس میکنم با این کارم در حق خودمو بچم ظلم کردم بن ...

قبول دارم .اون روزایی که آدم بخاطر اذیت اینا با گریه میگذرونه عمر آدمه که داره میره و دیگه برنمیگرده .منظورم فقط شما نیستی کلی میگم.وقتی روزایی که کارمون گریست شب از غصه خوابمون نمیبره ،ناراحتیم و با بچه و شوهرمون نمیتونیم درست برخورد کنیم و باعثش فقط یک نفره چطور انقدر راحت ببخشیم؟مگه چندبار دنیا میایم؟چند بار حق زندگی کردن داریم؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یادم نمیره اوایل ازدواج تو یه خونه بودیم بعد اتاق ما خیلی تاریک بود باید حتما لامپ رو روشن میکردم تا بتونم کارامو انجام بدم یبار داشتم لباسامو تا میکردم اومد لامپ رو خاموش کرد و رفت من نور گوشیمو روشن کردم لباسامو گذاشتم تو کشو

یا یبار داشتم مسواک میزدم اومد آبو بست و رفت

پسرام دنیام💖

از یه آقایی پرسیدم گفتم زبانا بگم حلال کردم ولی قلبا نکنم میشه؟گفت نه نمیشه دروغ بگی ولی میتونی جمله ...

بگو خدا ببخشتش

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

منم نمیبخشم و حلال نمیکنم هیچ وقت. قضاوت های نابجا. حرفهای زشت. خوردن حقم و ناسزا گفتن به بچم 

هيچ وقت حلال نمیکنم زندگیم رو سرد کردن.. کاش نمیره و زجر بکشن و همسرمم بااونا زجر بکشه

خدا یار باشد😍😍
یادم نمیره اوایل ازدواج تو یه خونه بودیم بعد اتاق ما خیلی تاریک بود باید حتما لامپ رو روشن میکردم تا ...

دیگه چه طور اذیتت کرده؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
قبول دارم .اون روزایی که آدم بخاطر اذیت اینا با گریه میگذرونه عمر آدمه که داره میره و دیگه برنمیگرده ...

آفرین دقیقا من سر اذیتهای این خانواده ام اس گرفتم انقد که استرس به من وارد کردن

حالا بیام ببخشم؟ نه هرگز لایق بخشش نیستن

پسرام دنیام💖

خیلی سخته بخوای ببخشی ،اینکه یه عمر زندگی را برات جهنم کنن ،بعدش هم بخشیده بشن 

من بیشتر از این ناراحتم که دل آدما با نفرین کردن تاریک بشه ،درسته نفرین بدجور دامنش گرفت  ولی ،خیلی بده که دل آدم به خاطر یکی دیگه تاریک بشه

دیگه چه طور اذیتت کرده؟

با مظلوم نمایی و قسم قرآن دروغ خوردن شوهرمو شاید هزاران بار به جونم می‌نداخت 

کاری کردن خانوادم سالی یکبار هم دیگه پا به خونم نزاشتن  کلید حیاطمون رو داشتن میومدن در حیاط رو باز میزاشتن تا شوهرم بیاد ببینه در بازه با من دعوا کنه که چرا این موقع شب حیاط بازه و . خیلی بلاها سرم آوردن خدا ازشون نگذره

پسرام دنیام💖

خیلی سخته بخوای ببخشی ،اینکه یه عمر زندگی را برات جهنم کنن ،بعدش هم بخشیده بشن من بیشتر از این ناراح ...

من نفرین نمیکنم اما هر روز میگم خدایا هرچی برای من دوست دارن به خودشون بده واگذارشون ب نیت خودشون 

پسرام دنیام💖