2777
2789
عنوان

زمانی ک پدرشوهرم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 106 پست
یعنی هر کی بمیره لایق بخشش هس؟!!!!هرگزززر

اره ببخشش دل بزرگ میخواد بخدا خودت آروم میشی من از مادرشوهر سابقم گذشتم بقران همیشه میگم خدایا من بخشیدم در عوضش اثرات ببخش تو زندگیم نشون بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید یه سوال مثلا چه جور اذیت می‌کرد که سختت هست ببخشی

زیاد شوهرمو پر میکردن سعی داشت بچمو ازم دور کنه 

می‌گفت هیچکسی حق نداره بیاد خونه ت چون که صدای راه رفتن شون میاد پایین ما اذیت میشیم

حتی یکبار با چوب بهم حمله کرد که منو بزنه شوهرم جلوشو گرفت و..

بخوام بگم تا صبح باید تایپ کنم 

پسرام دنیام💖

حلال کردن قلبی هس نه زبونی

باور کن قلبی بود خداروشکر گذشتم دلتو به خدا امام زمان وصل باشه یا جوری می‌بخشی یک جوری جبران تو زندگیت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حلال کردن قلبی هس نه زبونی

از یه آقایی پرسیدم گفتم زبانا بگم حلال کردم ولی قلبا نکنم میشه؟گفت نه نمیشه دروغ بگی ولی میتونی جمله ای بگی که ایهام داشته باشه و نشه ازش برداشت کرد چیزی.منم نمیدونم چی بگم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
به سختی جون میدن شک نکناین افتاده بود رو جا معذرت می‌خوام حتی نمی‌توانست بره دستشویی پوشکش میکردن

منم تا دوسال بعد مرگ مثل تو زیاد نفرین ناله میکردم خیلی ازش دلخور بودم هر جا بچه هاش منو اذیت میکردن نفرین اون میکردم نمیدونم چی شد یکباره بخشیدمش ...گفتم خدا همه بنده هاش رو دوست داره خدایا این بنده ات رو به خودت بخشیدم اگه امکانش هست تو هم منو ببخش...ارامش پیدا کردم

❤❤❤
دست خودم نیست نمیتونم دلم رضا نمیده

انشالله از خدا می‌خوام در تو کم کم آروم کنه یا شبه واقعا نمیشه ازش بگذری ببخشی

زیاد شوهرمو پر میکردن سعی داشت بچمو ازم دور کنه می‌گفت هیچکسی حق نداره بیاد خونه ت چون که صدای راه ر ...

خدا از سرش نگذره 

توی دنیایی ک فقط خوبی و بدی می مونه چرا اینقدر خاطرات بد و تف و لعنت به جا بزاریم؟؟

چرا خاطرات خوب از خودمون ب جا نزاریم

منم تا دوسال بعد مرگ مثل تو زیاد نفرین ناله میکردم خیلی ازش دلخور بودم هر جا بچه هاش منو اذیت میکردن ...

خدارو شکر ک تونستی حلالش کنی 

اما می‌دونی من نمیتونم حس میکنم با این کارم در حق خودمو بچم ظلم کردم بنظرم باید تاوان بده اون دنیا بدونه من چقدر زجر و درد کشیدم 

پسرام دنیام💖

خدا از سرش نگذره توی دنیایی ک فقط خوبی و بدی می مونه چرا اینقدر خاطرات بد و تف و لعنت به جا بزاریم؟؟ ...

خدا نمی‌گذره مطمئنم یه شب دختر جاریم گفت خواب دیدم از قبرش اومده بیرون بعد بوی لجن و کثافت می‌داده 

امیدوارم جاش جهنم باشه تا روز قیامت

پسرام دنیام💖

خدارو شکر ک تونستی حلالش کنی اما می‌دونی من نمیتونم حس میکنم با این کارم در حق خودمو بچم ظلم کردم بن ...

اگه تو هم به این باور برسی چقدر دنیا کوچیکه و انسان چقدر احمق بخاطر دو روز دنیا به بقیه اسیب رسونده خودت کم کم گذشت میکنی!!!

❤❤❤