2777
2789
عنوان

زمانی ک پدرشوهرم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 106 پست
من ک حلالش نمیکنم خدا هم حلالش نکنه روحش در عذاب ابدی باشه

تو رو خدا واسه آرامش خودت شده حالش کن گناه داره اون دستش کوتاه از دنیا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم صد سال پدرشوهرمو حلال نمیکنمالبته اون به همه بد کرد به همه خانواده اش ظلمی کرد که دشمن به آدم نم ...

به سختی جون میدن شک نکن

این افتاده بود رو جا معذرت می‌خوام حتی نمی‌توانست بره دستشویی پوشکش میکردن

پسرام دنیام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک حلالش نمیکنم خدا هم حلالش نکنه روحش در عذاب ابدی باشه

عزیزم یه سوال شخصی دارم.بعد فوت کسی از خانواده شوهرتون ازتون نخواست که حلالش کنی؟مثلا تو جمع بهت بگه دیگه شمام ببخشش عیب نداره و این حرفا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
عزیزم یه سوال شخصی دارم.بعد فوت کسی از خانواده شوهرتون ازتون نخواست که حلالش کنی؟مثلا تو جمع بهت بگه ...

ن چون خیلی پررو و گستاخن

البته چندتاشون گفتن حلالیت خواسته اما نگفتن حلالش کن

پسرام دنیام💖

دست خودم نیست نمیتونم دلم رضا نمیده

دلت صاف کن خدا بگو بخشیدیم روح آت بزرگ کن خدا خودت خسرو برکت نصیب بچه هام زندگیم برگردون اون درعذاب باشه خیلی گناه کرده باشه عذاب میدونم ببخش خواهر دل تو امام زمان وصل کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمبشه ک توی دنیا هررر ظلمی بکنی هررر حرفی برنیدل بشکنی اونوقت موقع مردن بگی ببخشید دیگهبقیه هم بگن ا ...

واقعا من که نتونستم حقمو ازش بگیرم خدا ازش نگذره 

پسرام دنیام💖

ن چون خیلی پررو و گستاخنالبته چندتاشون گفتن حلالیت خواسته اما نگفتن حلالش کن

مادرشوهرمنم خیلی اذیتم کرده خیلی.بعد پیره اینام خیلی زرنگن ،میدونم تا سرشو بزاره زمین میان میگن حلال کن و تو رودروایسی میزارن آدمو.موندم اون لحظه چه جوابی بدم چون رک نمیتونم بگم نه نمیبخشم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین