2777
2789
عنوان

زمانی ک پدرشوهرم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 106 پست
باور می‌کنی خودمم همیشه با این حرف که دارم کارمای زندگی گذشتمو پس میدم خودمو آروم میکنم؟ من فقط از خ ...

عزیزم خوشحالم انقدر درکت بالاست 

ببین گلم من اگربخوام برات بگم از بلاها تعجب میکنی

منم تاسالها کارم نفرین بود حتی الانم دلم صاف صاف نیست ولی همین رنجهای زیاد و لطف خدا سوقم داد سمت اینکه واقعااز درون رشد کنم بزرگ بشم بعدش خدا کم کم اگاهی بهم داد الان میتونم بفهمم فلان رفتار بد یاظلم اثر کدوم گناهم تو عالم قبل بوده . 

ولی واقعا وقتی خالصانه گفتم خدایا من چیزی نمیدونم تو هدایتم کن ... کمک های خدا رسید 

این داستان از سال ۹۶ خیلی جدی تر شد 

و خیلی روزای سختی داشتم

ولی الان اتفاقا داشتم به پدرشوهرم فکرمیکردم

دیدم دقیقا دارم تورابطه باایشون کارما پس میدم 

کتاب چند تاهستن

نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد

جدایی معنوی اثر دبی فورد

شفای زندگی لوییز ال هی

کتاب بازم هست 

اگر دوست داشتی 

درخواست دوستی بفرست

تا بیشتر دربارش بهت اطلاعات بدم 

موفق باشی گلم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم خوشحالم انقدر درکت بالاست ببین گلم من اگربخوام برات بگم از بلاها تعجب میکنیمنم تاسالها کارم نف ...

مرسی گلم 

حرفاتون درسته بازم پناه بر خدا چونکه پناهی جز خودش ندارم امیدوارم کمکم کنه

پسرام دنیام💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوشحالم انقدر درکت بالاست ببین گلم من اگربخوام برات بگم از بلاها تعجب میکنیمنم تاسالها کارم نف ...

پیام قبلی از عالم ذر گفتی ،ولی نویسنده این کتابها که مسلمون نیستن ،کتاب اسلامی هم در این باره معرفی میکنی

سلام دوست عزیز خوبی ببین منم مث خودتبدترین اذیتا رو دیدمولی خیلی روخودم کارکردمفهمیدم ماتو عالم قبل ...

یعنی چی؟  من متوجه نشدم. یعنی قبلا زندگی کرده بودیم الان کارمای زندگی قبلی رو پس میدیم؟ 

یعنی چی؟ من متوجه نشدم. یعنی قبلا زندگی کرده بودیم الان کارمای زندگی قبلی رو پس میدیم؟

سلام . بله مایک زندگی در عالم ذر داشتیم اونجاهم کامل زندگی کردیم اعمال ما رو شرایط این زندگی دنیایی اثرگذارن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

پیام قبلی از عالم ذر گفتی ،ولی نویسنده این کتابها که مسلمون نیستن ،کتاب اسلامی هم در این باره معرفی ...

کتاب اسلامی بله

کتاب در محضر استاد جلد یک و دو 

از سید حسن ابطحی

پیام قبلی از عالم ذر گفتی ،ولی نویسنده این کتابها که مسلمون نیستن ،کتاب اسلامی هم در این باره معرفی ...

کتابی که معرفی کردم تو اینترنت احتمالا بصورت پی دی اف موجودباشه 

مرسی گلم حرفاتون درسته بازم پناه بر خدا چونکه پناهی جز خودش ندارم امیدوارم کمکم کنه

توکل برخدا

کتاب عالم عجیب ارواح هم نمونه هایی از این موارد مثال زده . البته در کتاب درمحضر استاد جنبه پژوهشی و علمیش مطرح شده و در کتاب عالم عجیب ارواح جنبه داستانی از وقایعی که برخی افراد تجربه کردن

در مستند شنود هم اشاراتی شده بهش

درهرصورت برای من به شخصه وجود عالم ذر کاملا اثبات شدست

موفق باشین

یعنی ادنجا هم بد بودیم 😁😁 مغزم هنگ کرد.

بخوام کاملتربرات بگم

اول خداوند نور ما رو خلق کرده 

در عالم بعد که عالم ارواح هست روح ما بوده 

و در عالم بعد که عالم ذر است جسمی شبیه جسم این دنیامون ولی باابعاد بسیار کوچکتر 

ماابتدا وقتی نورمون خلق شده ... باصفات و ویژگی های خداوند یکی بودیم ولی حکمت الهی اقتضاء میکنه که مخلوقات مورد امتحان واقع بشن تا ایمان و عمل هرکسی سنجیده بشه

مادر عالم ذر امتحان شدیم 

البته در قرآن هم آیاتی هست که باسرچ کردن بهشون میرسین

و امااینکه بدبودیم یانه

در امتحاناتی که شدیم لغزشهایی داشتیم که اگر بهشون اشراف پیدا کنیم ربط اونها رو باوقایع حال حاضر زندگی دنیایی مون میفهمیم 

منظورم از اول تاالان 

و خوشبختانه امکان جبران هست

ولی فقط برای کسانی که اول علم و اگاهی و دوم تقوا و عمل صالح داشته باشند

بخوام کاملتربرات بگماول خداوند نور ما رو خلق کرده در عالم بعد که عالم ارواح هست روح ما بوده و در عال ...

جالب بود برام  یه کمی ترسیدم از این همه بزرگی 

نمیدونم این سوالم به حرف های شما ربط داشته باشه یا نه. شما میدونی چکار کنم که آدم صبورتر و با اخلاق تری بشم؟ 

جالب بود برام یه کمی ترسیدم از این همه بزرگی نمیدونم این سوالم به حرف های شما ربط داشته باشه یا نه. ...

تنهاراهش همینه که الان تجربه کردی 

من الان کمی بهت اگاهی دادم

ترسیدی از این همه بزرگی

پس هرچقدر اگاهیت روبیشترکنی درباره خداوجهان

ازاین همه علم و عظمت ... صبر و اخلاقت رشد میکنه

انما یخشی الله من عباده العلماء