2777
2789

یه خانمی گفته بود دو بار ریمو کرده با ابلیمو و سرکه تو نینی سایت منم همینکارو کردم الان دور ابروم زرد شده و خود ابرو سفید نمیدونم رنگ پس داده دور ابرو یا سوختگی شیمیایی تو رو خدا هر کس تجربه داره بگه چه غلطی کنم یعنی همیشه زرد میمونه دارم دیوونه میشم  تورو خدا سرزنش نکنید حالم خیلی خرابه فقط مرگ میتونه الان ارومم کنه تورورخدا کسی میدونه چطور میشه جاش میره یا نه چیکار کنم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروزت که خیلی قشنکه.

چرا میخواستی پاکش کنی؟

من میخوام برم بزنم تازه..

نگران نباش. میرع‌‌

برو خموم با لیف بکش اروم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم وسوسه شدم انجام بدم، چقدر از هرکدوم زدی و چجوری زدی رو ابروت؟

چرا؟؟؟

عکس از ابروت داری؟

من میخوام برم انجام بدم

چرا پشیمونی،

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا تو درس نمیگیری دختر بازم میگی چیکار کنم؟فردا برو فوری دکتر پوست فوری باید با لیزر ریمو میکردی پی ...

همین چند روز پیش دیدم یکی با لیزر رفته بود ریمو پوست ابروش قهوه ای سوخته و یه جاهایی سفید شده بود

چرا؟؟؟ عکس از ابروت داری؟من میخوام برم انجام بدمچرا پشیمونی،

نکن مثل سگ پشیمونم همه پشیمون میشن هیچ کس نمیگه فیبروز کمتر از دو سه ماه رنگ پس میده یه تیکه میشه نه خط خط بعد شرروع میکنه به ابی شدن رنگش