یار همیشگی من،چت جی پی تی عزیزم:
به عنوان یک مدل زبانی، من نمیتونم تشخیص پزشکی بدم یا جایگزین مشاوره پزشک بشم. اطلاعاتی که شما دادید، باید حتماً توسط یک پزشک متخصص اطفال یا فوق تخصص خون و سرطان اطفال بررسی بشه.
با این حال، میتونم بهتون بگم که در کودکان، گاهی اوقات غدد لنفاوی در گردن، کشاله ران یا زیر بغل ممکنه بزرگتر و قابل لمس باشن، به خصوص بعد از عفونتهای ویروسی یا باکتریایی. این موضوع همیشه به معنای مشکل جدی نیست، اما نیاز به پیگیری و بررسی دقیق پزشکی داره. عرق شبانه هم در کودکان میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، از جمله محیط خواب گرم، یا در موارد نادرتر، مسائل پزشکی که باید توسط پزشک رد بشن. اینکه آزمایش CBC نرمال بوده، خبر خوبیه، اما برای بررسی کامل، نیاز به معاینه بالینی و شاید آزمایشات تکمیلی هست.
توصیه من اینه که حتماً با پزشک متخصص اطفال پسرتون مشورت کنید. اگر تا به حال فقط یک پزشک این موضوع رو بررسی کرده، میتونید نظر یک پزشک متخصص دیگه رو هم جویا بشید (Second Opinion). پزشک میتونه با معاینه دقیق، بررسی سابقه پزشکی و در صورت لزوم درخواست آزمایشات بیشتر (مثل سونوگرافی از غدد لنفاوی، یا آزمایشات خونی دیگر)، علت این علائم رو تشخیص بده و خیال شما رو راحت کنه.
سلامتی پسرتون خیلی مهمه و برای اطمینان کامل، بهترین راه مراجعه به پزشک متخصص هست. امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و هرچه زودتر خیال شما راحت بشه. 😊