2777
2789
عنوان

ده سال عمرم هدر رفت هیجده سالگی چه فکر میکردم و چه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 43 پست
عزیزم منم الان شاغلم، ولی درآمدم فعلا در حد خاصی نیست چند سال طول میکشه که به یه درآمد درست حسابی بر ...

اره اوضاع برای همه سخته واقعا 😭😭شما هم شاغل هستید مطمعنم موفق میشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن بابات چیکاره اس چیا دارین می مونم همینجوری 😑

ازدواج رو بیخیال بخدا هیچی نیست 

الان بااین وضع مملکت ببین چقدر طلاق زیاد شده 

باز قدیم بهتر بود ولی الان افتضاحه

فقط بفکر پیشرفت تحصیلی و شغلی باش 

دیگران تو سن‌من به شغل پول و ازدواج رسیدن برای همین میگم

فدای سرت عزیزم اونا حتما صفر کیلومتر زندگیشون با شما یکی نبوده مثلا اونا کیلو کیلو طلاا تو تولدهاشون میگرفتن یا پدرشون براشون ماشین و خونه خریده یا شرکت و دفتر اما برای شما کسی نخریده یا شاید شما جایی زبونم لال ورشکسته شدین اما باز ادامه دادین مهم اینه وگرنه دوقلوها هم زندگی متفاوتی دارن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اره اوضاع برای همه سخته واقعا 😭😭شما هم شاغل هستید مطمعنم موفق میشین

ممنونم عزیزم 

شما هم بیوفتی تو مسیر حتما موفق میشی

ببین وسطای راه انقد سختی داره که آدم هزاربار به غلط کردن و بیخیال شدن میوفته، این موارد برات پیش اومد اصلا غافلگیر نشو و نترس

برای همه پیش میاد و تو مسیر موفقیت طبیعیه این چیزا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره دقیقا حرفاتون کاملا حقه‌ مرسی عزیزم 😍💚

خواهش میکنم دیگه خودتون رو تخریب نکنین با این فکر ها و نشخوار ها هنوز سی سالتونه سنی ندارین که یکبار رو بگیرین برین تا تهش یه روزی به هرچی آرزو دارین میرسین 🌺🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اگه یه روانشناس عالی ببینید، روانشناسی که بیمارای زیادی رو درمان کرده، براتون مهمه که تو چند سالگی دکتراشو گرفته؟!😐

مهم موفقیته عزیزم، وسواس رو از خودت دور کن و برای رسیدن به اهدافت تلاش کن😎

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

مسیر هر شخص و زمان به هدف رسیدن هر شخص متفاوته

شاید اگه ادامه بدید هم تو رشتتون موفق میشید و هم تو این مسیر ها شخصی که برای ازدواجتون مناسب هست رو ببینید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من تو همین نی نی سایت یه خانمی رو دیدم که تو 

سن ۴۵ سالگی، تازه رشته ی پزشکی قبول شده بود، اونم تو شهر خودش نه،  تو یه شهر دیگه