2777
2789
عنوان

باز به شوهرم شک کردم

244 بازدید | 12 پست

شوهرم من خیانت کرده بارها و بیشتر وقتا میگه جدا بشیم تورو نمی‌خوام دوست ندارم سر هر بحث کوچیکی اینو میگه داستان زندگیم مفصله 

مدتی بود کار نمی‌کرد اما انگار نمیتونه من یکسال قهر کردم قبلا و اینجوری رابطه مون شکرآب شد و ب هرزگی و دختر بازی رو آورده بود و به قول معروف مزه حرومی رفته زیر دندونش اصلا برای رفع نیازش سمت من نمیاد مگه ب ندرت خوشش نمیاد ازم بچمونم همیشه بیداره اما خب اون اگه منو میخواست از هر فرصتی استفاده میکرد اما خب نمی‌خواد منم چون از سمت اون طرد شدم اعتماد به نفسمو در مقابلش ی جورایی از دست دادم مشکل بوی بد دهان دارم همش باید خوشبو کننده دهنم باشه عفونت شدید واژن دارم از مجردی داشتم اونم هی از عفونتم شاکیه خشکی واژن دارمو هزارتا بدبختی دیگع ک باعث میشه نتونم پیش قدم بشم هیچی ام از دلبری کردنو اینجور چیزا بلد نیستم هیکلمم اوکی نیست لاغرم ولی شکم دارم😑 در کل خیلی اوضاعم خرابه حالم خیلی بده باز بهش شک کردم ک با ی نفر چت می‌کنه کل وجودم استرسه 

خونه پدرمم انقد حالم گرفته خواستم یهو بزنم زیر گریه بگم دیگه برنمی‌گردم خونه دیدم بچم شیطونی میکرد دست میزد ب وسیله های خونه بابام همه میگن ازش خسته شدیم چقد شیطونه و فلان پشیمون شدم خیلی حالم خرابه خییییلی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا عفونت و خشکی و درمان نمیکنی؟؟؟نمیری دکترزنان

خسته شدم از دکتر خودمم رعایت نمیکنم متاسفانه تقصیر خودمم هست اهمیت نمیدم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته عزیزم ؟

۲۲ و نیم

احساس می کنم روحیه ی خیلی خسته ای داری... به همین خاطرِ که به سلامتی ت هم اهمیت نمیدی

اره روحیه ام خییییلی خسته اس خییییلی حوصله هیچیو ندارم🥲🥲🥲🥲 

وای سنی هم نداری ک🥲🥲🥲خانواده پشتت نیستن؟؟؟؟چرا انقد لجن هست این مرد آخه البته ببخشیدا

اره لجنه 🥲🥲🥲🥲 

چقد منی🥺

😭😭😭💔💔💔 حالم خوب نیست 

عزیزم انشاءالله مشکلاتت به نفع تو حل بشن ودلت شاد

یه راهی بهت یاد میدم اما حتما انجام بده لطفا

برو تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو تو تاپیک های من پیداکن وانجام بده.به هرنیتی که دوست دارییی

مثلا چیکارکنم مشکلم باشوهرم حل بشه.چیکارکنم باهام خوب بشه یاهرچیزی

اما حتما هرچیزی تو خواب میبینی تو بیداری تحقیق کن بعد انجام بده.نتیجه رو بهم اطلاع بده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم