2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورمو بد برداشت کردی خدا نکنه ادما گاهی کم میارن اعصابشون نمیکشه این حرفو میزنن

نه اتفاقا عالی گفتی دور از جون من ، من چرا بمیرم اون بمیره

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نه اتفاقا عالی گفتی دور از جون من ، من چرا بمیرم اون بمیره

والا بخدا چرا خانما دور از جکنشون بمیرن مامانمم وسط دعوا میگفت خدا کنه بمیرم از دست باباتون راحت شم منم میگفتم بابا یا اخلاقتو درست کن یا یه بارم تو دعا کن بمیری خسته شدیم 

والا بخدا چرا خانما دور از جکنشون بمیرن مامانمم وسط دعوا میگفت خدا کنه بمیرم از دست باباتون راحت شم ...

نگو خدا هیچ دختریو بدون پدر نکنه من بچه داشتم این دعا رو نمیکردم چون کشیدم چقد سخته

شوهر من یه انگل و بدردنخوره بمیره هیچی نمیشه

نگو خدا هیچ دختریو بدون پدر نکنه من بچه داشتم این دعا رو نمیکردم چون کشیدم چقد سختهشوهر من یه انگل و ...

بابای خودمم خیانت کرد همیشه بد اخلاقیش برا مامانم بود الان از ترس زن دوم گاهی جواب زنگمو نمیده

بابای خودمم خیانت کرد همیشه بد اخلاقیش برا مامانم بود الان از ترس زن دوم گاهی جواب زنگمو نمیده

ای بابا😕 پدر من از سنت گذشته دیگه بشین