2777
2789

من امروز مصاحبه کاری داشتم برای استخدام معلم توی موسسه زبان 

از اول کار همش داشت دیر میکرد هرچی میگفتم من داره دیرم میشه میگفت ن صبر کن آماده بشم

وقتی رسیدیم وسط مسیر بخاطر ۳۵ هزار پول اسنپ یاخدا ابروی منو برد جلوی راننده ک یتیم پول نداری چرا میری خدالعتت کنه من از کجا بیارم 

منم اسن چند وقت انقد درس خونده بودم کلا رد داده بودم بخدا همش عصبی میشم زود آخرسر گفتم بسه دیگه میزنم ب حسابت

من دیدم همراه بانگم خراب شده کارتم جا گذاشتم گفتم فردا با عابر کارت ب کارت میکنم +بعد من فردا مهمون داشتم رفتم خوراکی خریدم از فروشگاه گفتم مادر من پولشو فردا بت میدم گفت باشه...حساب من شد ۳۹۹ تومن ک گفتم باشه من ۴۰۰ میزنم برات

یهو جلو بابام گفت نههههه من پاشدم باهات اومدم تا اونجا برو بیا پول تخم مرغا و فلان منم باید بدی گفتم مامان من ندارم الان بدم ا کجا بیارم ۴۰۰ دادی اوکی من فردا بت برمیگردونم

یکاری گرد بابام تا تونستتتتت ببخشیدا ری.......د ب من

وسط مصاحبه من همشششششششش بلند بلند تو جلوی در نوچ نوچ میکرد ک چیشددددد تموم نشدددددد بدو دیگه

مرده هیچی نشده گفت نه سرتایم اومدید ن اختیار دارین از خودتون مادرتون دم در منتظرن باهاتون تماس میگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خودت تنها برو چه کاری هست اخه اون را هم می بری

وقتی با ۲۱ سال ست میفتن دنبال آدم 

میگن مردا اینطورین اونطورین 

دوستام همیشه آزاد بودن و هیچوقت هیج راه خلافی نرفتن 

والا ما تو محدودیت بودیم همیشه بدترین خلاف هارم رفتیم 

بدترینشو همیشه هم مخفی کردیم ک مبادا خانواده بفهمه و همیشه هم اشتباه کردیم بخاطر ترس از خانواده

ب خیالشون فک میکنن بچه رو محدود کنن اون دیه کاری نمیکنه 

وقتی با ۲۱ سال ست میفتن دنبال آدم میگن مردا اینطورین اونطورین دوستام همیشه آزاد بودن و هیچوقت هیج را ...

درک می کنم واقعا عزیزم چون منم همچین خانواده ای دارم

ولی از یه جایی به بعد باید مقاوت کنی 

وگرنه تا اخر عمرت همین اش هست و همین کاسه