2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه این سمپاد ووووو

122 بازدید | 3 پست

ما را اسکل خودش کرده یه بار میگه بیستم به بار میگه امروز اصلا دیوونه شدیم بعد من مدرسه دولتی رشته انسانی ثبت نام کردم برای تیزهوشان هم انسانی اما برای نمونه دولتی رشته تجربی ثبت نام کردم بعد  به خاطر اینا نمیتونم کتاب ثبت نام کنم میگم اگه یه وقت نمونه قبول شدم نمیتونم کتابمو عوض کنم این سمپاد عوضیم نمیگه نتایج کی میاد از مدرسم هعی زنگ می‌زنند میگن چرا ثبت نام نکردی کتاب منصرف شدید اسم تون را خط بزنیم اعصابم خیلی خورده از بس منتظر بودم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

ان شاالله هر چی که خیره برات پیش بیاد ولی تا این حد متفاوت توی انتخاب رشته داری رفتار می‌کنی خیلی عجیبه تکلیفت رو با هدفت و اون چیزی که میخوای بهش تبدیل بشی روشن کن 

میگفتی بین فنی و ریاضی موندم جای فکر داشت ، ولی تجربی و انسانی دو تا دنیای بسیار متفاوتن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ان شاالله هر چی که خیره برات پیش بیاد ولی تا این حد متفاوت توی انتخاب رشته داری رفتار می‌کنی خیلی عج ...

من به هردوشون علاقه دارم بعد برای مدارس نمونه دولتی شهر ما رشته تجربی معلم های بهتری داره تا انسانی برای همین اونجا رشته تجربی انتخاب کردم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.