2777
2789
عنوان

کاش آدما یادبگیرن

70 بازدید | 9 پست

تو زندگی بقیه دخالت نکنن و بتونن جلوی زبون افعیشونو بگیرن و زندگی بقیه رو زهر مار نکنن

لاغری 

چاقی 

قدت کوتاهه نردبونی 

عکس شوهرت رو نشون بده 

رشتت خیلی خوب نیست بازارکار نداره

حلقت چرا نقرست چرا طلا هات ظریفه خاک تو سرت به همینا راضی شدی؟

بچه کی میارین

پوستت سیاهه شیربرنجی 

چقدر حقوق میگیری ؟

رابطتت چطوریه ؟ دوست داره؟ خواستگار چند تا داشتی ؟

رژیم برای چی؟ 

و......

هر کی این حرفا زد دمش رو قیچی کنید 

اینا فقط میان که دلخوشیتونو از زندگیتون بگیرن

یادمه یه فامیل یه حرفی بهم زد و انقدر ناراحت و دلزدم کرد از زندگی ولی با اینکه میدونستم شوهرش یه خونه براش نمیخره تو خونه روستایی زندگی میکنه که صاحبش مرده و حمامش مثل جن زده ها بیرون تو حیاطه هیچی نگفتم بگم تو به چی دلخوش کردی 

ببینید ادما میتونن نیش بزنن ولی جلوی خودشون رو میگیرن حتی نمیتونن زندگی دشمن رو هم بهم بریزن

از اینا تو زندگیم زیاد داشتم که گوهخوری میکنن به قول خودت خوب دمشو چیدم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

تازه به بعضیاشونم تا میگی به توچه و دخالت نکن بهت میتوپن که وااا مگه چیگفتم؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

برا ادم هم قیافه میگیرن انگار ما گناهکاریم

دقیقا همینه.

همیشه اونایی که تو خالی ان و تو هر زمینه ای عقده دارن بقیه رو میکوبن.دقت کردم خداشاهده اونی که قیافه نداره راجب قیافه همه نظر میده،اونی که تازه به پول رسیده بی پولارو تحقیر میکنه،اونی که اندامش بده راجب اندام بقیه نظرمیده،اونی که سواد درست حسابی نداره راجب مدرک تحصیلی و رشته دیگران

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

دقیقا همینه.همیشه اونایی که تو خالی ان و تو هر زمینه ای عقده دارن بقیه رو میکوبن.دقت کردم خداشاهده ا ...

دقیقا دوستم قیافه نداشتم ولی من قشنگ بودم انقدر من رو میکوبوند . اخرشم باهاش کات کردم افسردگی گرفتم 

پسر از کنارش رد میشد میگفت ایی دوستم میگفت با تو بود

ارشد رشته بهتری از اون قبول شدم گفت حالا فکر کردی خیلی خوبه؟

ازمون استخدامی داشتم میخوندم میگفت قبول نمیشی ولی به کوری چشمش قبول شدم 

دقیقا دوستم قیافه نداشتم ولی من قشنگ بودم انقدر من رو میکوبوند . اخرشم باهاش کات کردم افسردگی گرفتم ...

وای خداچه سم بوده.چششو کور کردی کات کردی