2777
2789
عنوان

جاریم بهم زنگ زد با خیلی خوشحالی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 33 پست
پرستاری جزو پیرا های تاپ نیست اتفاقا قبولیش نسبت به بقیه پیرا ها راحتتره آفرین چ پشتکاری

منظورم از سنی ازش گذشته اینه که دیگه ادم بالخره باید تا ۳۰سالگی دستش بره ت جیب خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان منظورم از سنی ازش گذشته پیر نیست منظورم این بود که بالخره ادم وقتی سنش رو به بالا رفتن از ۲۰رد شد باید یه فکری برای خودش کنه که دستش بره ت جیب خودش دیگه تا سی سالگی بنظرم یه زن خودش باید سرکار بره دیگه مخصوصا ما دخترای امروزی که خجالت میکشیم مثل قدیم منتظر پول شوهر باشیم

دیپلم توی 18سالگی میگیرن احتمالا 7سال پشت کنکور بوده ...بااین وجود 30درصد و معدل 18نه پرستاری آزاد م ...

نه پارسال گرفت یکی از درساشو پاس نکرده بود دنبالشم دیگه نرفته بود پارسال تالا گرفتار درس خوندن چقد همه بهش گفتن مخصوصا خودم اینقد بهش نصیحت کردم

بنظرت میاره

احتمالا زیاد اره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوستان منظورم از سنی ازش گذشته پیر نیست منظورم این بود که بالخره ادم وقتی سنش رو به بالا رفتن از ۲۰ر ...

عزیزم حالا شما چراانقد نگران یکی بنام جاری هستی؟ واقعا نگرانی؟؟؟ من ک باور نمیکنم