2777
2789

منکر این نمیشم که اخلاق بد نداره ،داره ولی اخلاقای خوبم داره خداروشکر

من آرزوم بود پزشکی قبول بشم با یه شخصی هم در ارتباط بودم اونم دانشجوی پزشکی بود ، می‌خواستیم هم دیگه رو .

ولی بعد دوبار کنکور دادن هرکاری کردم نشد که بشه پزشکی

بعدش دیگه به دلایلی رابطه بینمون هم خراب شد ولی واقعا دوست داشتیم همو 

خلاصه گذشت و من الان دانشجوی قرهنگیانم ، تقریبا ۶ ماهی داره میشه نامزد کردم 

امشب خواهر شوهرم داشت می‌گفت میخواد لیسانس پزشکی بخونه ولی اون شاغله یکی از رشته های پیراپزشکیه 

یهو یاد خودم افتادم خیلی یجوری شدم گفتم کاش متاهل نمی‌شدم درسمو می‌خوندم میرفتم همون دانشگاهی که اون شخص بود 

با اینکه نامزدم میگه پزشکی دوست داری اصلا من هزینه همه چیزش میدم حتی ماشینم میقروشم ولی تو بخون

دوسم داره خداروشکر امروز برادر شوهرم بهم میگه این انقد عاشق شده خوش و حواس براش نمونده چیکار کردی باهاش دختر 

خیلی حامیه خداروشکر

ولی من 🥲🥲🥲

همش میگم دوست داشتم پزشک بشم با یه پزشک هم ازدواج کنم 

نه اینکه پزشک بشم ولی همسرم پاسدار باشه 

یه حرفی بزنین سر عقل بیام

خوشی زده زیر دلت .

زن پزشک بشی ولی اخلاق درست و درمون نداشته باشه چی 

یا دوست نداشته باشه یا مثل نامزدت عاشقت نباشه چی 

اگه نمیخوایش با احساسش بازی نکن فردا تو زندگی هم فکر پزشک باشی .

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور نبودی فورا شوهر کنی 

الانم ازدواج کردی اگر واقعا بخاطر علاقه ات به رشتت داری میگی 

میتونی بعدا مجدد کنکور بدی و بری دنبال علاقه ات و همسرت هم داشته باشی 

ولی اگه فقط بخاطر شوهر دکتر میخوای درس بخونی نخون چون قبول نمیشی 

درضمن خیلی از پزشکا هستن که همسرشون کادر درمان نیست 

پزشک دیدم شوهرش :معلم ، مهندس ، لوازم خانگی داشته (آزاد)، وکیل ، قاضی و...

در ضمن شوهرت قرار نیست تا آخر عمر اون درجه رو داشته باشه ارتقا درجه میگیره و یه زمانی سرهنگ میشه و می‌تونه دانشکده دافوس ادامه تحصیل بده تا دکتری 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

به نفعته شوهرت پزشک نباشه 

والا بااین وضعیت جامعه 

شوهردوستم طلا فروشه میگفت خانوما میاند میگن گوشواره دوتا میخوام و گوشم دوتا سوراخ داره و خودم خیلی سوراخ دارم و وای چه حرفایی که مخ بزنن 

بعدم الان شما نتونستی پزشکی بیاری جلو‌جلو داری اینقد خودتو دست بالا میگیری؟

اینم بهت بگم اینجور مردها کن پیدامیشن یه جوری ام بهت محبت میکنن که اگه چندروز محبتشون نباشه داغون میشی

پس سعی کن خوشی زیر دلت نزنه و فکرهای منفی کنی چون این افکارت باعث میشه رفتارتم تاثیر بگیره و همسرت ازت دلزده بشه و وقتی دلزده شد و بی محلت کرد تازه میفهمی چیا رو از دست دادی پس قلب و روحتو بسپار به همسرت و از فکر اون بیرون بیا که اگه دوستت داشت ولت نمیکرد  

مجبور نبودی فورا شوهر کنی الانم ازدواج کردی اگر واقعا بخاطر علاقه ات به رشتت داری میگی میتونی بعدا م ...

انقد تلاشگره مطمئنم تا سردار شدن هم پیش می‌ره اینو میبینم براش 

نمی‌دونم گاهی جنی میشم

وقتی نگاش میکنم دلم میسوزه میگم ولی دوسش دارم چطور اینکارو باهاش کنم 

به نفعته شوهرت پزشک نباشه والا بااین وضعیت جامعه شوهردوستم طلا فروشه میگفت خانوما میاند میگن گوشواره ...

اره دقیقا 

ولی میترسم 

میگم نکنه بعد ازدواج عوض بشه 

ولی توی این ۶ ماه خوب بوده خداروشکر هزار بار 

اخلاقای بد داشتیم تنش داشتیم حتی خاستم جدا بشم ولی خوبیایی هم داشته 

یک ماه دانشگاهع هفت روز میاد ، هرچی گفته باشم توی این یک ماه هوس کردم همشو بدون اینکه یادش بره فراهم می‌کنه تاجایی دستش باشه

الان فقط داره سگ دو میژنه برای جور شدن پول حلقه 

تا بتونم باب سلیقه ام بخرم 

وقتی نگاش میکنم میگم چطور دلم بیاد ولش کنم انگار منم دوسش دارم 

خوشی زده زیر دلت .زن پزشک بشی ولی اخلاق درست و درمون نداشته باشه چی یا دوست نداشته باشه یا مثل نامزد ...

این فکرا رو میکنم ولی همزمان هرچی بیشتر پیش میرم وابستگیم به نامزدم بیشتر میشه

شاید ماه پیش می‌تونستم جدا بشم راحت

ولی الان نه 

واقعا سخته برام نمیتونم 

اره دقیقا ولی میترسم میگم نکنه بعد ازدواج عوض بشه ولی توی این ۶ ماه خوب بوده خداروشکر هزار بار اخلاق ...

طبق تجربه ام بهت میگم گلم این شوهرایی که اینقد دل به دلمون میدند رو بعضی وقتا قدرشونو نمیدونیم و فکر میکنیم ما حتما خیلی خاصیم و خودمونو دست بالا میگیریم ولی نمیدونیم که اگه محبتشون نباشه داغون میشیم 

شوهرمنم عین نامزد شمابود 

منم همش به فکر عشق سابقم بودم و قدرشو نداشتم و گاهی اذیتش کردم و نفهمیدم دارم چیکارمیکنم 

وقتی از سر بی محبت بودن من و اخلاق بد من گول دوستمو خورد که عین پروانه دورش میچرخید و در حد پیام بهم خیانت کردند دنیا رو سرم خراب شد اونجا بود که فهمیدم بدون همسرم نمیتونم زندگی کنم و بدون عشق و‌محبتش دوام نمیارم 

وقتی حس کردم محبتشو خرج کس دیگه کرده داشتم نابود میشدم 

هشت ماهی طول کشید تا به زندگی برگشتم و ریکاوری شدم 

ولی از اون به بعد زندگیم قشنگ شد 

چون قدرشو دونستم و فکر عشق قبلی را از سرم بیرون کردم 

و الان عین دوران عقد و نامزدی عاشق همیم و زندگیمون خیلی قشنگه 

میخوام بگم قدر محبتشو بدون قدر داشتنشو بدون و سعی کن در کنارش بهترینها رو رقم بزنی برای جفتتون 🌹