کلی درد دارم تازه زایمان کردم امروز دوتا بچه خواهرم اومدن اینجا یکیش سه ماهه یکیش سه ساله مامانم خودش هم قرار بوده ده روز پیشم بمونه منم که واقعا نمیتونم درست از جام بلند شم حالا میخواد دوتا بچه رو بزاره اینجا منم خودم نوزاد چند روزه دارم به کدوم برسم بچه خودم رو بزور میتونم بگیرم از درد، بره خونشون و برگرده سر چی؟. سر اینکه غذاش نزاشته یخچال تا فردا خراب میشه یعنی یه غذا مهم تر از منه 😭😭😭خدایا من چه گناهی کردم که باید محتاج بشم 😭😭کاش زودتر خوب بشم تروخدا نگید میره و برمیگرده مگع چیه و فلان
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بگین سه ماهه رو بخوابونن واسه کوچیکه هم گوشی بدین دستش و خوراکی بزارن جلوش مامانتون هم ان شاءالله یک ...
سه ماهه همین دو دقیقه قبل رفتنش بیدار شد گفتم نرو گوش نکرد بچه دو ساعت گیر گریه بود بزور بلند شدم براش شیر خشک زدم😭😭😭😭همه مامان دارن منم مامان دارن بجای اینکه دوای دردم باشه دردمه