2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی غیرشرعی ان، من اصلا تو اون جو ها نیستم، به خدا وقتی از خواب بیدار میشم، همش به فکر فرو میرم این واقعین، یا نه، از بس که عمیقه خوابام و تکراری. بعد از چند دقیقه به خودم میام

عزیز شما زیاد سردی استفاده میکنی... یکی از مشخصات بلغم زیاد در بدن خواب دیدن ... در حد باور ... فکر و خیال است 

درباره خوابهای غیر شرعی که فرمودید بدن شما به نیاز جنسی خودش پاسخی نداده ... اگر مجردید که هیچ ... اگر متا هلید تعداد  رابطه رو بیشتر کنید و توجه داشته باشید به ارگانیسم برسید ... 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
آره خیلی سدی می کنم، اما از نطر رابطه جنسی ، با همسرم رابطه خیلی خوبی داریم

گلم معذرت میخوام این رو میگم ...یه زبان بدن داریم یه زبان فکر و احساس .... زبان بدن شما به حرف اومده تو خواب ... ولی موقع رابطه بدن فکر و احساستون داره میگه کافیه این مدت رابطه واجازه نمیده به حد بالا برسه 

شما حالتهای ارگانیسم رو بازی میکنید بهش نمیرسید..... ناخودآگاه و بدون اراده بدنتون شروع به لرزش نمیکنه .... بدون اراده حالت دفع ادرار ندارید ... یکم راحتتر و با استرس کمتری و شاید خودخواهانه لازمه رابطه داشته باشید 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون