2777
2789

همش فکر میکنم چرا ادم بهتری تو زندگی قبلیم نبودم تا الان هم ظاهرم و هم زندگیم بهتر بود،ناشکر نیستما اما خب...😬

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در روایت امام رضا اعتقاد ب تناسخ برابر کفر است .

در تعجبم از بعضیا ‌!!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادیث رو به کسانی که اصلا اعتقاد ندارن میگین؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خب اینجا خوب باش تا برای زندگی بعدیت خوب باشی🤣

دارم سعی میکنم😁

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

در تعجبم از بعضیا ‌!!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادی ...

خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا 

شما با ارزش ول کن مارو

در تعجبم از بعضیا ‌!!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادی ...

امام رضا خودشون این رو گفتن یعنی بی ارزش کردن؟؟برای مسجدی ها فقط گفتن؟؟عجیبه حرفتون

خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا شما با ارزش ول کن مارو

ماشالله فهمت هم بالاست 

از همون اعتقادت به تناسخ باید میفهمیدم

خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا شما با ارزش ول کن مارو

خیلی جالبه ها این سطح فهم بعضیا

خب عنوان تاپیک معلومه ،به عقاید نمیخوره نیا 

چرا میای تو کار مردم فضولی میکنی آخه

تو بهشون توجه نکن اسی

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

ماشالله فهمت هم بالاست از همون اعتقادت به تناسخ باید میفهمیدم

شما منو بی ارزش خطاب کردی اومدی تو تاپیک اونم وقتی گفتم نیا بعد حزف از فهم و شعور میزنی!!!

شما منو بی ارزش خطاب کردی اومدی تو تاپیک اونم وقتی گفتم نیا بعد حزف از فهم و شعور میزنی!!!

نمیخواستم توهین کنم ولی واقعا احمقی که برداشتت این بوده

خیلی جالبه ها این سطح فهم بعضیاخب عنوان تاپیک معلومه ،به عقاید نمیخوره نیا چرا میای تو کار مردم فضول ...

اخرشم من میشم بی ارزش بیشعور 

واقغا جالب ان 

اختیار تاپیک زدن هم نداریم با وجود باارزش بودن و باشعور بودن بعضیا