گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 عنوان فقط اونایی که به تناسخ اعتقاد دارن بیان 109 بازدید | 18 پست همش فکر میکنم چرا ادم بهتری تو زندگی قبلیم نبودم تا الان هم ظاهرم و هم زندگیم بهتر بود،ناشکر نیستما اما خب...😬 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1404/05/25 | 20:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2437 در روایت امام رضا اعتقاد ب تناسخ برابر کفر است . در تعجبم از بعضیا !!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادیث رو به کسانی که اصلا اعتقاد ندارن میگین؟ همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 خب اینجا خوب باش تا برای زندگی بعدیت خوب باشی🤣 دارم سعی میکنم😁 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
تتلیتی_ام عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 1546 دارم سعی میکنم😁 افرین😍من به تناسخ اعتقاد دارم اما به اینکه واقعیت داره دودلم
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 در تعجبم از بعضیا !!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادی ... خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا شما با ارزش ول کن مارو تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
مهتابmmmmmmm عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3491 در تعجبم از بعضیا !!! اومدین تا کلام امام رضا علیه سلام رو بی ارزش کنین؟با چه عقلی اومدین این احادی ... امام رضا خودشون این رو گفتن یعنی بی ارزش کردن؟؟برای مسجدی ها فقط گفتن؟؟عجیبه حرفتون
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2437 خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا شما با ارزش ول کن مارو ماشالله فهمت هم بالاست از همون اعتقادت به تناسخ باید میفهمیدم همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 6481 عزیزم شاید زندگی قبلی نداشتی هنوز اولیش هستی بعدیش بهترباشه کسی چه میداند😀🤗
aramgoligggggg عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 428 خوبه گفتم اعتقاد نداری نیا شما با ارزش ول کن مارو خیلی جالبه ها این سطح فهم بعضیاخب عنوان تاپیک معلومه ،به عقاید نمیخوره نیا چرا میای تو کار مردم فضولی میکنی آخهتو بهشون توجه نکن اسی دختر کوروش بزرگ 👸👸 عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿 خلیج همیشه فارس✌
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 ماشالله فهمت هم بالاست از همون اعتقادت به تناسخ باید میفهمیدم شما منو بی ارزش خطاب کردی اومدی تو تاپیک اونم وقتی گفتم نیا بعد حزف از فهم و شعور میزنی!!! تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2437 شما منو بی ارزش خطاب کردی اومدی تو تاپیک اونم وقتی گفتم نیا بعد حزف از فهم و شعور میزنی!!! نمیخواستم توهین کنم ولی واقعا احمقی که برداشتت این بوده همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 خیلی جالبه ها این سطح فهم بعضیاخب عنوان تاپیک معلومه ،به عقاید نمیخوره نیا چرا میای تو کار مردم فضول ... اخرشم من میشم بی ارزش بیشعور واقغا جالب ان اختیار تاپیک زدن هم نداریم با وجود باارزش بودن و باشعور بودن بعضیا تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)