2777
2789
عنوان

پسر شوهرم خیلی بی ادب شده البته اینو عمه هاش میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرش کجاش بده اتفاقا ما چند بار کامل آوردیمش پیش خودمون پسرش انقد گریه میکرد من دلتنگ مامانی هستم ه ...

ی جوری زیر زبونش بکش دایی دیگه چی کارا میکنه. خدایی نکردع جز فش کارهای دیگه با بچه نکنه

ایقد وابستگی زیاد خوب نی. مادر بزرگش چطوریش بشه ی روز چی

پدرش کجاش بده اتفاقا ما چند بار کامل آوردیمش پیش خودمون پسرش انقد گریه میکرد من دلتنگ مامانی هستم ه ...

چقدر دلم سوخت براش البته شما سعی کن خیلی دخالت نکنی این بچه بزرگ بشه هیچ وقت خوب شما رو نمیخواد 

بنظرم به عمش بگید که به پدرش بگه بهتره نگه شماگفتین آینده بچه مهم تر از این حرفاس

منم اتفاقا به همین فکر کردم 

گفتم به همون بگم 

راستی ی چیزی خواهرش بزرگم بهم گفت که یکم بلند حرف میزنی یا یهو حرف میزنی بچه می‌ترسه 🥺🥺

💚🌱

دقیقاً منم به همسرم گفتم کارتون خیلی اشتباه بود وقتی از اول مشکل داشتین به حرف مادرت گوش دادی و بچه ...

ینی شوهرت دوسش نداشته؟

یا اون خانم حسی ب این آقا که الان همسر شماس نداشت؟

شما چجوری آشنا شدی ؟؟شرایط خودت چی

😐😐ببخشید دیگه هی سوال میپرسم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ینی شوهرت دوسش نداشته؟یا اون خانم حسی ب این آقا که الان همسر شماس نداشت؟شما چجوری آشنا شدی ؟؟شرایط خ ...

چندباری به مشکل خورده بودم سر اخلاق خانوم سابقش 

و چندبار قهر کردن و دوباره مادرش آشتیشون داد و آخر سر که قهر کردن مادر شوهرم دیگه فوت کرده بود. و خانومه خیانت کرد و همسرم دیگه نخواستش 

ما یکی دوسال بعداز طلاق شوهرم آشنا شدیم 

💚🌱

ی جوری زیر زبونش بکش دایی دیگه چی کارا میکنه. خدایی نکردع جز فش کارهای دیگه با بچه نکنهایقد وابستگی ...

خیر چین هستش یکم بچه میترسم الکی حرف درست کنه همش سوال کنم ،،

آره منم گفتم به باباش یواش یواش جداش کن از مادربزرگش

💚🌱

منم اتفاقا به همین فکر کردم گفتم به همون بگم راستی ی چیزی خواهرش بزرگم بهم گفت که یکم بلند حرف میزنی ...

این که کلا بیاد پیش شما هم خیلی جالب نیست برای شما سخت میشه فکر کنم الان بچه هست خدا کنه بعداً پشیمون نشید

این که کلا بیاد پیش شما هم خیلی جالب نیست برای شما سخت میشه فکر کنم الان بچه هست خدا کنه بعداً پشیمو ...

چون پسره می‌ره دنبال زندگیه خودش اینجا پسرا زود مستقل میشن و مجردی زندگی میکنن

💚🌱