2777
2789
عنوان

کی حاجت داره بیاد براش قرآن بخونم 🙏💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 326 پست
برای منم دعا کن لطفا😢

سلام عزیزم خوش اومدین الهی همیشه شاد و سلامت و حاجت روا باشید 🤲🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فدات ابجی دعاکن این اتفاق بیفته بخدادیگه افسرده شدم خداصدامنونمیشنوه صداهای شمابشنوه😭😭😭ایشالله هرکی هرچی میخوادخدابهش بده🤲🤲🤲

زنده باشین خیلی ممنونم ازتون 

ببخشید شما دعایی سراغ دارین که یک چیزی که به زمان زیاد نیاز داره رو توی چند روز حل کنه؟ 

دوستی دارم که اتفاق تلخی براش افتاده ولی باید زودتر فراموش کنه چون در مسیر تحصیل و کارش اتفاقات خیلی مهمی داره میفته. حتی خواستگار خیلی خوب داره، ولی داره رد میکنه 

میدونم احتیاج به زمان داره ولی قدرت خدا بر هیچکس پوشیده نیست اگر بخواد چشمای این دوست منم یجوری باز میکنه ... حتی میدونم میتونه کاری کنه توی چند روز حالش خوب بشه ... 

اینم بگم دوستم خودش هم دربرابر خوب شدن مقاومت داره و متاسفانه اعتقادی هم به دعا خوندن نداره 

زنده باشین خیلی ممنونم ازتون ببخشید شما دعایی سراغ دارین که یک چیزی که به زمان زیاد نیاز داره رو توی ...

روزی ۱۱۰ بار بخونن تا ۴۰ روز 

صراط علی مستقیم

صراط مالک یوم الدین

اللهم ایاک نعبدو و ایاک نستعین

زنده باشین خیلی ممنونم ازتون ببخشید شما دعایی سراغ دارین که یک چیزی که به زمان زیاد نیاز داره رو توی ...

۵۰۰ صلوات یه نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حل شدن مشکل دوستتون  هدیه کنید به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو  به امید خدا حل میشه و اینکه دعای توسل بخونید .میتونید پول بدین به نونوایی بگید اندازه این مبلغ نون رایگان بده مردم و ثوابش رو هدیه کنید به آقا امام زمان و دوشهیدی که گفتم یا نمک پخش کنید ، خیراتی که پخش میکنید بستگی به خودتون داره .خودم اینجوری حاجت روا میشم . یا مثل من تاپیک بزنید برای گرفتارها سوره واقعه بخونید متن همین تاپیک رو کپی کنید  ، بخونید من این تاپیک رو ۲۵ ام مرداد زده بودم ۲۸ ام حاجت روا شدم،  الان دوباره برای موضوع دیگه تاپیک زدم .دعا کردن در حق دیگران باعث میشه مشکلمون زودتر حل بشه و خیلی هم ثواب داره 

الهی شما هم حاجت روا باشید .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام فدات ابجی دعاکن این اتفاق بیفته بخدادیگه افسرده شدم خداصدامنونمیشنوه صداهای شمابشنوه😭😭😭ایشال ...

خدای صدای هممون رو میشنوه چشم حتما به شرط لیاقت با جان و دل همتون رو دعا میکنم الهی خداوند به بزرگی خودش و حرمت ائمه و شهدا حاجت دل همتون رو بده 🤲🌺