2777
2789

هر کاریییییی میخای بکنی میاد نظارت و دخاااالت میکنه سوپ دارم میپزم میگه این سبزی رو بریز جارو دارم میکشم میگه به این پریز نزن به اون بزن قرص دارم میخورم اینو نخور اونو بخور بعد پیشنهادم نمیده هاااا قشنگ مجبورت میکنه مثلن داشتم یه چیزی الک میکردم الکو از دستم گرفته میگه الک کردن نمیخاد و همشو خالی کرد تو ظرف =/ دیگه به حدی رسیده کارامو تند تند وقتی داره نماز میخونه انجام میدم که نیاد بالا سرم ولی مگه یه نماز چقدر طول میکشه باز وسطش میرسه حتی میبینه دارم یه کاریو میکنم که از نظرش اشتباه میزنم صدا نماز خوندنشو میبره بالا 😂😭 خستههههه شدمممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩بابای مننننننننننننم. حالا‌من ک‌ازدواج کردم. گاهی میرم اونجا مغغغزززززم میااااد تو دهنم. فشار‌میاد ب قفسه سینم. اونروز بهش‌گفتم بابا‌هوه اینارو مامان سالهاس انجام میداده .وقتی شما‌نبودیاااااا. میگه اره دیگه همینجور شلخته انجام میداده دیگه

parasoo1989@
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩بابای مننننننننننننم. حالا‌من ک‌ازدواج کردم. گاهی میرم اونجا مغغغز ...

وای من بعضی وقتا اصلن ول میکنم کارو میگم نمیخام الان بکنم بعد خودش بقیشو انجام میده 😭 میام میبینم ای داد بیداد یعنی نظارت بر کارای من براش از اخبارم واجب تره 

هِی خوااااهررررررداریم سرخ میکنیم میگه درب تابه رو بذارداریم می‌پزیم میگه درب قابلمه رو بردارچییییی ...

وقتی دارم از مخلوط کن استفاده میکنم بسه دیگه سوخت هر چند ثانیه خاموش کن نمیخاد بشوری تیغش زنگ میزنه آب خالی بزن پدررر رهایم کن 😑

وای من بعضی وقتا اصلن ول میکنم کارو میگم نمیخام الان بکنم بعد خودش بقیشو انجام میده 😭 میام میبینم ا ...

بعد هر‌چنددقیقه ب بچه ی من میگه جیش داری؟؟؟!!مامانم میگه حالا ی‌ذره ام جلوش خیس شه چی میشه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parasoo1989@