2777
2789
عنوان

تو پارک نشستم اگر همسرم نرفت خونه من برم خونه هوووف

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست
وقتی میبینی طرف مقابلت دوست نداره و خانوادش تو الویتن دوست داشتنی نمیمونه که

ببین جونم داخل دعوای زن و شوهر یک نفر مقصر نیست الان دوتاتون ناراحتید و حق رو به خودتون میدید اما این ناراحتیو باید بزارید کنار مشخصه که همسرت و خونت رو خیلی دوست داری بازهم میگم دوست داشتن خیلی مهمه تو زندگی بدون اونم بهت فکر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جونم داخل دعوای زن و شوهر یک نفر مقصر نیست الان دوتاتون ناراحتید و حق رو به خودتون میدید اما ای ...

اره هر دو مقصریم منم حرفای بدی بهش زدم وقتی دیدم در مقابل خانوادش حمایتم نمیکنم و اونا هم میدونن که همسرم بی تفاوته و سواستفاده میکنن 

اون ناراحت نیست میدونم ، تحملش کمه اگر ناراحت باشه زود پیام یا زنگ میزنه 

دوست داشتن در کنار احترام قشنگه 

ولی حق باشماست ، در نهایت باید برگردم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اره هر دو مقصریم منم حرفای بدی بهش زدم وقتی دیدم در مقابل خانوادش حمایتم نمیکنم و اونا هم میدونن که ...

باید از یه راه حل دیگه استفاده کنی نباید خودت رو در مقابل خانواده اش قرار بدی ، شاید غرور یا عصبی باشه اما محاله بهت فکر نکنه بابا این زندگی هست  مگه شوخیه؟ 

باید از یه راه حل دیگه استفاده کنی نباید خودت رو در مقابل خانواده اش قرار بدی ، شاید غرور یا عصبی با ...

واقعا دوست ندارم دیگه با خانوادش رفت و آمد کنم 

از روز اول سعی کردن دخالت کنن و حرف خودشونو پیش ببرن 

باورت میشه تو روز عقد نذاشتن همسرم کت و شلوار بخره با پول خودش ؟؟؟

واقعا دوست ندارم دیگه با خانوادش رفت و آمد کنم از روز اول سعی کردن دخالت کنن و حرف خودشونو پیش ببرن ...

مامان و بابام سر همین مسئله خانواده ی بابام همش دعوا دارن ، بابام هم اکثر اوقات حق رو به خانواده اش میده ، من به مامانم گفتم مثل خودشون رفتار کن جانب داری کن وقتی بابام قبول نمیکنه باید اینجوری رفتار کرد 

مامان و بابام سر همین مسئله خانواده ی بابام همش دعوا دارن ، بابام هم اکثر اوقات حق رو به خانواده اش ...

منم اصلا نمیخوام تلافی یا … کنم 

میگم خودت برو من نمیام 

خواهرش هر دفعه یه جور آدمو اذیت میکنه و وقتی مادرش حرفی بهم میزنه میگه خب مادرمه چیکار کنم 

یه بار بهش گفتم مادرم بهت این حرفو میزد ناراحت میشدی یا نه 

گفت آره ناراحت میشدم 

حتی خودشم قبول داره که کارشون اشتباهه ولی باز حمایت میکنه