2777
2789

اگر پدر ومادر بدی داری قطعا بعدا هم شوهر بد گیرت میاد من تجربه کردم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم چی کار کنم که تجربه شما رو نداشته باشم؟ سنتی ازدواج کردین؟

تو رو خدا هر چیزی رو ربط ندین به سنتی 

مگه عاشقانه ها و دوس پسرها خیلی خوبن؟؟ 

خوب و بد همه جا هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

خواهری نگاهت رو عوض کن

انشالا بخت خوبی نصیبت بشه ولی اگه بخوای دائم تمرکز کنی روی انرژی منفی و غربزنی درآینده شوهره بدی هم نصیبت میشه

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

یعنی عملا خدا از هردو طرف میکوبتت زمین

این بخاطر اون باور اشتباهه که ادم فکرکنه بد آورده یعنی انرژی منفی داشتن باعث میشه آدم همیشه بد بیاره و انرژی منفی رو جذب کنه

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

خب وقتی بد اورده ادم فکر کنه خوب آورده؟

اگه دائم غر بزنه و تمرکزش روی بدبیاری باشه بله دائم بد میاره 

خواهری نگاهت رو عوض کنانشالا بخت خوبی نصیبت بشه ولی اگه بخوای دائم تمرکز کنی روی انرژی منفی و غربزنی ...

فکر می کنم که شما به قانون جذب اعتقاد داری انرژی مثبت رو چجوری جذب می کنید. شما هم در گذشته پدر و مادر خوبی نداشتید؟

فکر می کنم که شما به قانون جذب اعتقاد داری انرژی مثبت رو چجوری جذب می کنید. شما هم در گذشته پدر و ما ...

آره خواهری اعتقاد دارم ولی اولش توی دیگران دیدمش

دیدم هرکی روی نقاط منفیش تمرکز داره بیشترم جذبش میکنه

هرکیم کمتر از بدبیاری حرف میزنه شانسش بیشتره

یعنی یه چیزی بود که خودم با چشم خودم میدیدم و نتیجه پادکست و اینجور چیزا نبود

نه عزیزم مامان بابام خوبن مثل اکثر مامان باباها

البته اینام سادن مثل ما فکر نمیکنن ولی گناه داره بازخواست شن خیلی زحمتکشن🥺

فکرکن تو سن بالا بازم به فکر معیشت خونوادن و سرکار میرن من دلم نمیاد باهاشون تندرفتار کنم باوجود فاصله فکریه زیادی که بینمونه