2777
2789
عنوان

ی باکس گنده دارم با خوراکی های کم

81 بازدید | 10 پست

نمی‌دونم از جایی خریدنش یا خودشون درستش کردن

چن تا دختر عمه و دختر خاله بی معنی حسود و پر انتظار دارم که هم سن من هم نیستن تو این موقعیت می‌خوان بیان خونمون ( به همراه بچه هامون)

زشته وگرنه در اتاقو قفل می‌کردم ، دلم نمیاد از خوراکی  هام بهشون بدم 

خوراکی ها رو بردارم قایم کنم

بعدش مطمعنم که جعبه خالی رو نگا میکنن و میپرسن داخلش چی بوده

بگم چی داخلش بوده ؟!

بگو توش لباس قشنگامو که خیلی دوست دارم گذاشته بودم.

یا گذاشتم که عطر و ادکن و لوازم آرایشی توش بچینم.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

بگو توش لباس قشنگامو که خیلی دوست دارم گذاشته بودم.یا گذاشتم که عطر و ادکن و لوازم آرایشی توش بچینم.

می‌شناسنم میدونن نداشتم 

باز ی حرکتی میزنم 

بهتر اینه که همه رو بخورن برن

بعد بدبختی اینکه پک قلبی لوازم آرایشی هم جدا نامزدم برام آورده 

اسی چند سالته؟

مطمئنی داری ازدواج میکنی؟

منظورم اینه به سن ازدواج رسیدی؟

تاپیکهات مهدکودکیه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اسی چند سالته؟مطمئنی داری ازدواج میکنی؟منظورم اینه به سن ازدواج رسیدی؟تاپیکهات مهدکودکیه

به این تجربه رسیدم که سرم تو زندگی بقیه نباشه

و مجبور نیستم به شما جواب پس بدم 

به این تجربه رسیدم که سرم تو زندگی بقیه نباشهو مجبور نیستم به شما جواب پس بدم

تو چرا نی نی سایتی با این تاپیکهای بچه گونه ت

مامانت باید ببرت بزارتت مهد کودک😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی