2777
2789

با یکی در ارتباط بودم خیلی آدم حقه بازی بود و فهمیدم دروغ زیاد میگه و الکی گفته قصدش ازدواجه منم کات کردم اینم رفت با اسم و مشخصات من پیج فیک زد و عکسای پروفایلم‌ گذاشت پست و فالور هامو فالو کرد آشنا دوست همکار فامیل گردنم نمیگرفت کار  خودشه الان پیام داده میخوام جبران کنم بگو چکار کنم میخوام ی مبلغی بابت جبران بدم گفتم پیجو پاک کن گفت کار من نیست ولی انجام میدم رفت پاک کرد گفتم دفعه بعدی دیگه نبینم تکرار کنی کلا آدم داستان داریه اگه باز پیج فیک زد چت هاشو دارم و ب علاوه چیزای دگ میتونم مستقیم از خودش شکایت کنم؟

ووول کن دشمن تراشی نکن از این ادم دوری کن فقط

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم دوباره این حرکتو بزنه با این مدارک میتونم شکایت کنم ازش؟

اره میتونی حتی اصلا مدرکم نداشته باشی وقتی پلیس فتا پیگیری کنه خودشون میفهمن پیج با چه شماره یا چه ایمیلی ساخته شده

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

خب نره باز پیج فیک بزنه

خوب نگفتم غافل شو گفتم دوری کن یبار دیگه غلط اضافی کرد برو اداره آگاهی پیشگیری از جرایم الکترونیک پرونده سازی کن اینا مستقل از دادگاه عمل میکنن

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)