استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2976 عنوان دلم میخواد کیک یا شیرینی درست کنم ولی فر خرابه 102 بازدید | 22 پست وانیلم نداریم🤣یه کیکی شیرینی چیزی چیزی بلدید که این ۲ تارو نخواد، درستش کنم؟ 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋 1404/05/25 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارجون85 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 220 کیک خیس تو ماهیتابه درست کن زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمیتونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2976 کیک خیس تو ماهیتابه درست کن پودر کاکائوم نداریم🤣 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋
soga18 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 315 ۲ عدد تخممرغ 🥚نصف لیوان شکر (یا عسل/شیرینکننده رژیمی) 🍯نصف لیوان شیر 🥛نصف لیوان روغن مایع یا کره ذوبشده 🧈۱ و نیم لیوان آرد سفید یا سبوسدار 🍞۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر 🥄نوک قاشق چایخوری دارچین (جایگزین وانیل 😍)تخممرغ و شکر رو ۳–۴ دقیقه با همزن بزن تا کرم رنگ بشه.شیر و روغن رو اضافه کن، کمی هم بزن.آرد و بکینگ پودر و دارچین رو الک کن، کمکم اضافه کن و با لیسک هم بزن.یه تابهی نچسب رو کمی چرب کن، کاغذ روغنی بنداز.مایه کیک رو بریز، درِ تابه رو ببند، روی شعلهی پخشکن بذار.حدود ۳۰–۴۰ دقیقه با شعله کم بپز تا وسطش هم کامل ببنده.✨ نکتهها:اگه رژیمی میخوای → شکر رو نصف کن یا از عسل استفاده کن.میتونی روش خرما یا کشمش و گردو بذاری 😋دارچین جایگزین عالی و خوشبو برای وانیله. درانتـظارِوصـــال...!
برایهزارمینبتعلیقشده عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 1409 رو گاز براز روی شعله پخش کنمن خودم بیشتر وقتا به کیک وانیل نمیزنم Türk qızı
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10406 من با اینکه فر دارم ولی همیشه تو قابلمه رو گاز درست میکنم بجای وانیلم میتونی هل بریزی من امتحان کردم👌 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29173 گلاب و هل و دارچینم نداری 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2976 ۲ عدد تخممرغ 🥚نصف لیوان شکر (یا عسل/شیرینکننده رژیمی) 🍯نصف لیوان شیر 🥛نصف لیوان روغن مایع یا کر ... مرسییی عزیزم🌷 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2976 گلاب و هل و دارچینم نداری دارم ولی هل دوس ندارمگلاب بریزم به جاش؟ 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13797 با پلوپز هم خیلی خوب میشه الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
soga18 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 315 مرسییی عزیزم🌷 نوش جونت گلم 😍💫کامت شیرین تا ابد درانتـظارِوصـــال...!
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2976 من با اینکه فر دارم ولی همیشه تو قابلمه رو گاز درست میکنم بجای وانیلم میتونی هل بریزی من امتحان کردم ... مرسیی 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋