2777
2789
عنوان

وام ویپاد

83 بازدید | 12 پست

کیا وام پشتوانه ی ویپاد رو گرفتن؟ 

با وجود پرداخت به موقع و کار با حساب ولی چند ماهه که وام ۷ میلیونی پشتوانه بهم اجازه ی وام جدید نمیده و اخطار بهبود رفتار مالی رو میده کسی میدونه باید چکتر کنم تا باز بشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مبلغ یا بیشتر بزار بمونه تو حسابت حداقل دو هفته فکر کنم جوابه من برا مامانم این کارو کردم ببینم جواب میده یا ن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
همون مبلغ یا بیشتر بزار بمونه تو حسابت حداقل دو هفته فکر کنم جوابه من برا مامانم این کارو کردم ببینم ...

اره همین کارو کردم حتی حدود ده روزه دو برابر وام رو تو حساب گذاشتم ولی بازم هیچ به هیچ به پشتیبانی پیام دادم گفت حسابت رو بیشتر کن و بیشتر باهاش کار کن

اره همین کارو کردم حتی حدود ده روزه دو برابر وام رو تو حساب گذاشتم ولی بازم هیچ به هیچ به پشتیبانی پ ...

از ۷ ب بعدش رو خیلی سخت میدن و با اذیت 

خواهر من ۳۸ میلیون رو دو هفته گذاشت تونست ۷ رو بگیره

از برنامه شارژ بگیر ،قبض پرداخت کن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
از ۷ ب بعدش رو خیلی سخت میدن و با اذیت خواهر من ۳۸ میلیون رو دو هفته گذاشت تونست ۷ رو بگیرهاز برنامه ...

یا خدااااا برا ۷ تومن باید ۴۰ تومن رو اونم دو هفته بخوابونیم😵‍💫

همون مبلغ یا بیشتر بزار بمونه تو حسابت حداقل دو هفته فکر کنم جوابه من برا مامانم این کارو کردم ببینم ...

عزیزم نمیدونی از ویپاد یا بلوبانک چطور وام ۱ تومنی بگیرم ؟

خیلی نیازمه الان

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

عزیزم نمیدونی از ویپاد یا بلوبانک چطور وام ۱ تومنی بگیرم ؟خیلی نیازمه الان

از ویپاد میتونی پشتوانه ی تومنی بگیری فقط باید ی تومن تو حسابت باشع وقتی وام فعال شد میتونی برداشت کنی دو تومن رو