2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم به شوهرم میگه به زنت کود میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 56 پست
زن و شوهر گاون رسما🫥یعنی چقدرررر طرف بیشعوره چقدر نادونهچقدرررر دنبال دعواست

خیییلی اصلا من حتی باهاش در ارتباط نیستم خواستم شمارش پیدا کنم بهش پیام بدم بعد گفتم ولش اصلا مهم نیست

ولی خیلی ذهنم درگیر کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باید جوابشو میداد چه بیشعور بی غیرت راجب اندام خانم کسی اینجوری مفت گویی میکنه

شوهرم هنگ مرده بود بعد بهم گفت کاریت نباشه ازحسودیش گفتن

شوهرم قدش از من کوتاهتره بعد بهش گفت تو کنارش مثل موش خیسی

بیخود کج کرد به چه حقی اندام شما رو وارسی میکنه برو به شوهرت بگو خیلی بی غیرتی اگه نری بهش بگی

زنش میگه خانمه اینو گفته

باورکن من اصلا ی درصد هم به ذهنم نرسید بخاد بره پشتم این حرف بزنه چون فقط چند دقیقه بیشتر ندیدمش

خیییلی اصلا من حتی باهاش در ارتباط نیستم خواستم شمارش پیدا کنم بهش پیام بدم بعد گفتم ولش اصلا مهم نی ...

کارخوبی میکنی ارزش نداره

من  اینجور وقتا اصلا تحمل نمیکنم طرفو پاره میکنم ن بخاطر تنها خودم بخاطر اینکه جای دیگه تکرار نکنه منتها نفهمن ارزش وقت گذاشتن ندارن

مامان دوتا گل پسر

چقدر بی شخصیت وعوضیه اگه شوهرشو دیدی بگو واااای خانومتو دیدم باخودم گفتم اینکه ی پاره استخونه ک..... ...

شوهرم بهش گفت زنم وقتی زیادی خوشه وزن اضافه میکنه حالا زنت چشه اینقد لاغره پوست استخون شده

شوهرم بهش گفت زنم وقتی زیادی خوش باشه وزن اضافه میکنهحالا تو چرا خانمت اینقدر لاغر بدجسه شده

میگفتی حداقل من غذا میخورم چاق میشم تو‌چی محتویات چاه خونه ما رو میخوری 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

زنش میگه خانمه اینو گفتهباورکن من اصلا ی درصد هم به ذهنم نرسید بخاد بره پشتم این حرف بزنه چون فقط چن ...

سر هم غلت کردن اونی که گفته هم اونی منقل کرده دفعه بعد بگو ای کاش کودی بود میریختی پای مغز بعضیا تا نخود بودن دربیان