2777
2789

یه همدم و یه دوستی دارن از جنس خودشون

بیشترین شباهت رو به خودشون داره

تو همه ی ناملایمات زندگی یه نگاه به دخترت میندازی واون میشه دلیل میشه راه

میدونی این عشق همیشه هست حتی با رفتن از این خونه با ازدواج

اما پسروتا بخوای بش وابسته شی حس میکنی قراره در آینده زنی بیاد که ممکنه حتی به عشق مادرانه حسادت کنه

چیزی که تو تاپیک های نی نی سایت میبینم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا پسردارم‌ولی هیچوقت چنین حسی نداشتم که یکی بیاد پسرمو ببره ونذاره دیگه پسرم به مادرش توجه کنه...اوناهم یه روز انشالله میرن دنبال زندگیشون خوشبختیشون آرزومه...خداکنه عاشق زن وزندگیشون باشن..

پارسا پسرمامان😍

من یک دختر دارم هم تو خانواده خودم هم خانواده همسرم تکه...همه نوه ها از دم پسر..البته خانواده خودمم پسر دوست آن.و چند بار هم بهم گفتن دختر چیه اخه؟ اما من عاشق دخترمم و گفتم کسی حق نداره دختر داشته باشه .دختر من باید یک دونه باشه .کاراسو میبینم  راه رفتنش...بابا مامان گفتنش، عشق میکنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دنیا همینه هرچی رو نداری فکر می‌کنی خیلی چیز خاصی ...پسر هم نداشته باشی همینه میگی کاشکی پسر داشتم

من از وقتی بی معرفتی واذیت پسر بزرگم و دیدم اینطور شدم

وگرنه که اوایل عاشق پسر بودم 

دنیا همینه هرچی رو نداری فکر می‌کنی خیلی چیز خاصی ...پسر هم نداشته باشی همینه میگی کاشکی پسر داشتم

من از وقتی بی معرفتی واذیت پسر بزرگم و دیدم اینطور شدم

وگرنه که اوایل عاشق پسر بودم