2777
2789
عنوان

چرا یه پسر که دوست دختر داره

725 بازدید | 50 پست

یه پسری از اشناهامون ...‌خونه پدربزرگم تو روستا میشه همسایه خونه پدر مادر این پسره...خودشم مرکز استان کار میکنه در ماه ۴ روزی میاد پیش پدر مادرش

آقا من هر وقت خونه پدر بزرگم هستم اینم که برمیگرده خداوند رو شاهد میگیرم جوری از دور منو نگاه میکنه سعی میکنه بگه توجهم بهت جلبه و ضایع بازی درمیاره که مامانم حتی یه بار هش‌دار داد بهم...اومده بود عیادت پدربزرگم نگم چطوری نگاه چشمام می‌کرد و میرفت هپروت....خلاصه به دور از توهم منم وقتی دیدم اینجوریه و هی مجو میبینه رفتارای ضایع میکنه گفتم علاقه داره دیگ...و توجهم بهش جلب شد

تا اینکه بعد تحقیق تو اینستاگرام با کلی ترفند و بدبختی فهمیدم دوست دختره چند ساله داره😐 و هنگ هستم چطور اینجوری به یه دختر تعهد داره حالا هر چند کتبی نه ولی دلی...بعد اینجوری با من رفتار میکنه و سیگنال میفرسته...نگید توهم زدی که عمرا توهم باشه

حس خیییییلی بدی گرفتم حس اینکه یکی بهم اهانت کرده...هم عذاب وجدان که نکنه حرکتی ازم سر زده این پسرو هوایی کرده

واقعا حالم بده...من داشتم بهش علاقه مند میشدم تمام معیارهامو از لحاظ ظاهری...شغلی ..رفتاری داشت و حتی اعتقادی...اما رید...به معنای واقعی کلمه رید به همش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان کجا تعهد داره به دوست دخترش؟ پسره لاشی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از هیچکس نیست نه دوست دخترش نه شما نه بقیه

همه پسرا همینن و کی به شما گفته اون پسر به دوست دخترش تعهدی داره؟یارو با چهارتا بچه تعهد نداره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان کجا تعهد داره به دوست دخترش؟ پسره لاشی

چه تعهدی ...هنگام به خدا اصلااااا از همه پسرا دیگ میترسم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

عزیزم اگه اون نگاه میمرد تو هم نگاش میکردی. 

بعدشم مگه کسی کسی و نگاه کنه یعنی میخوادش؟؟ 

مگه عینا بهت ابراز علاقه کرده؟؟ 

اون دیده تو نگاش میکنی 

اونم نگات کرده دیگه. 

بهت پیشنهاد ک نداده

مهربون و در عین حال وحشی...