2777
2789

ببین من به تجربه به این نتیجه رسیدم که وزن به تنهایی معیار مناسبی نیست. بعضیا کلا سنگینن مثل من. مثلا من ۷۴ کیلو هستم با خواهرزادم که ۶۵ کیلوئه هم سایزیم. اون انگار خیلی پفکیه و من اصلا بهم نمیاد این وزن باشم! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معیارزیبایی هیکل هرکس با کس دیگه فرق داره

بنظر من وزن ۶۷ لاغر مردنیه

من قدم ۱/۶۰

وقتی ۵۳ بودم خیلی زشت بودم و لاغرررر

وزن ۶۳ اوکی بودم اما دوس داشتم چاق تر شم

الان ۷۲ام خیییییلی راضیم😍😍

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

اینا نسبیه اصلا نمیشه نظر قطعی داد بستگی به استخان بندی. و توده چربی بدن و وضعیت اسکلتی عضلانیت داره

جالب بود فکر نمیکردم کسی علمی برآورد کنه 

عزیزم چه کسی این پارامترارو روی من باید بررسی کنه؟

ببین من به تجربه به این نتیجه رسیدم که وزن به تنهایی معیار مناسبی نیست. بعضیا کلا سنگینن مثل من. مثل ...

آفرین منم همینو میگم عجیبه 

انگار اونا حجیمن ولی من حجمم به اونا بخواد برسه باید برم روی ۸۰ کیلو شاید 

آفرین منم همینو میگم عجیبه انگار اونا حجیمن ولی من حجمم به اونا بخواد برسه باید برم روی ۸۰ کیلو شاید

منم همینطورم. هم قدیم من دیگه زیر ۶۷ اصلا بهم نمیااااد یه لاغری که کلا از ریخت میفتم‌. الان دوست دارم ۵ ۶ کیلو کم کنم همون ۶۸ ۶۹ بشم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم معیارزیبایی هیکل هرکس با کس دیگه فرق دارهبنظر من وزن ۶۷ لاغر مردنیهمن قدم ۱/۶۰وقتی ۵۳ بودم خیل ...

خب حرف منو زدی شمام که 

سوالم این بود چرا با ۶۷ همچنان حجمی که باید داشته باشم ندارم نسبت به هم قد و وزنام 

نهایت من تا ۷۰ باید بیام بالا اینطور که میبینم سه تا مونده و با سه تا فکر نمیکنم اون حجمی که میخوام رو بگیرم 

منم همینطورم. هم قدیم من دیگه زیر ۶۷ اصلا بهم نمیااااد یه لاغری که کلا از ریخت میفتم‌. الان دوست دار ...

یعنی شما ۷۵ کیلویی؟ پس شمام با من هم نظری که ۶۷ کمه و تا ۷۴ ۵ برای حجم بیشتر جا دارم؟

یعنی شما ۷۵ کیلویی؟ پس شمام با من هم نظری که ۶۷ کمه و تا ۷۴ ۵ برای حجم بیشتر جا دارم؟

۷۴ کیلو هستم. کمتر بهتره. نهایتا تا ۷۱ اینا

۷۴ کیلو هستم. کمتر بهتره. نهایتا تا ۷۱ اینا

الآن که ۷۴ هستی شکم پهلو داری؟ چرا ناراضی هستی؟

من دلم میخواد پر باشم کاملا پر دیگه کسی دید نگه عزیزم شما لاغری! 

الآن که ۷۴ هستی شکم پهلو داری؟ چرا ناراضی هستی؟من دلم میخواد پر باشم کاملا پر دیگه کسی دید نگه عزیزم ...

نداشتم، جدیدا یه کم دراوردم🫤

نداشتم، جدیدا یه کم دراوردم🫤

عه مرسی پس من با خیال راحت تا ۷۴ میام 

اشکال نداره یه کم که 

من رو ۶۷ اول شکمم میاد بعد خودم پهلو اصلا نمیدونم چیه صفر هم ندارم ولی شکمم باد میکنه گودی کمرم دارم انگار باردارم زیرِ شکممه تا بالا البته🥴🤰