2777
2789

واقعا هم ندارم  ولی خیلی سعی کردم ازش پنهان کنم 

واقعا اعصابم خورد شد 

گفت تو اعتماد ب نفس نداری حرف منم باور نمیکنی(یعنی ازت تعریف ک ميکنم) انشالله ی فرجی بشه توهم خوب بشی

من همیشه متنفر بودم از اینکه ی دختر  بی اعتماد ب نفس بنظر بیام😭😭😭😭 باید چیکار کنم من

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عیبهایی که داری رو بگو تا ببینم چیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

منم مشکل تورو دارم کاملللللل بی اعتماد بنفسم

منممممم 

وای خدا بزنه تو فرق کله ام جلو پسر زشته ک اینجوری بنظر بیای

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

مثل من 😐 منم جلو نامزدم سعی میکنم نشون ندم اما فهمید

منم خیلی چصی اومدم ک فکر کنه عاشق ظاهرمم‌

ولی در نهایت گند زدم😭😭

خب چرا اینو جلوش بیان کردی؟اون ازت تعریف میکنه باید ازش تشکر کنی ن اینکه ی جوری بگی ک بفهمه خودتم بهش باور نداری، اینجوری کم کم ازت سرد میشه،چون هیچ ادمی از کسی ک بی اعتماد ب نفسه خوشش نمیاد،

یکی از عیبهایی که داری رو بگو تا ببینم چیه

پوستم لک داره خیلی زیاد

یعنی اصلا لطافت پوست ی زن رو نداره

ولی بقیه چیزام اوکیه هیکل خیلی خوب قد بلند موی بلند و سالم چهره ام تقریبا اوکی ام فیس ظریفی دارم 

دارم زور میزنم ویژگی های مثبتم‌‌ یادم بیاد

خب چرا اینو جلوش بیان کردی؟اون ازت تعریف میکنه باید ازش تشکر کنی ن اینکه ی جوری بگی ک بفهمه خودتم به ...

بخدا خیلی تلاش کردم ازش تشکر کنم اون سری بهم گفت هیکلت مث باربی میمونه و چ کمر باریکی بعد من عشوه خرکي میومدم ک ضایع نباشم 

پوستم لک داره خیلی زیادیعنی اصلا لطافت پوست ی زن رو ندارهولی بقیه چیزام اوکیه هیکل خیلی خوب قد بلند ...

همین الان تو تعریفت ویژگی های مثبتت از منفیات بیشتر بود،برا پوستت هم برو دکتر بهت کرم و دارو میده درست میشه‌،این چیزی نیست ک بخاطرش بخوای رو خودت ایراد بذاری

بهش گفتی از ظاهرم خوشم نمیاد؟

نه هیچوقت 

ولی واسش عکس نمیفرستادم

یا مثلا میگفتم عکس گرفتم خیلی بد افتام تو عکسام