2777
2789
عنوان

کسی هست از ایرپاد سر در بیاره

51 بازدید | 11 پست

من گوشیم شیامی هست آیرپاد تازه خریدم مارکس Aukey هستش هیچ دکمه ای هم نداره که بخوام بزنم روشن بشه اصلن بلوتوث گوشیمم پیداش نمیکنه کسی می دونه چیکار کنم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه میگم ممکنه بخاطر این باشه که برای شارژ اولیه به جای ۴ ساعت ۲ ساعت تو شارژ بوده؟!

فک نکنم مگه روشن نمیشه؟

مال من از اول کمی شارژ داشت

خب ببر پیش ی‌گوشی فروشی عیبشو بگه

فک نکنم مگه روشن نمیشه؟مال من از اول کمی شارژ داشتخب ببر پیش ی‌گوشی فروشی عیبشو بگه

در کیس رو که باز میکنم چراغاش روشن میشن حالا نمی‌دونم این ینی چی 

فک کنم واقعا مجبور بشم همین کار رو بکنم

ینی چی کجاشو باید لمس کنم؟!اصلن به چشمم نخورده همچین جایی

ایرپاد قبلی من لمسی بود 

همون قسمتی هست که میذاری تو گوش؛ قسمت پشتیش؛ که دایره ایه 

و وقتی میذاری توی گوش اون قسمت از بیرون دیده میشه همونجا که فشار میدادم حدودا ۵.۶ ثانیه وصل میشد؛ بعد توی بلوتوث گوشی هم میومد؛ با همین کارم خاموش میشد

البته نمیدونم مال شما هم همینطور باشه یانه 

کاربری دست یه خانوم۱۷ ساله و یه خانوم ۲۲ ساله ست ... { محمود احمدی نژاد هستم🥸

در کیس رو که باز میکنم چراغاش روشن میشن حالا نمی‌دونم این ینی چی فک کنم واقعا مجبور بشم همین کار رو ...

خب کلا باید اون دوتا گوشی هاشو بیاری بیرون تا بلوتوثش فعال شه تو خوده کیس وصل نمیشه