2777
2789
عنوان

قبول میکنیدعروسی تون توی خونه باشه

133 بازدید | 14 پست

عروسی بختیاری هارودیدین؟ 

دامادسواراسب میشه حنامیبرن ویک سری رسومات خاص؟ 

(عرف نیست داخل روستام نیستیم شهربزرگیم ولی عروسی توی روستا برگذارمیشه به احتمال90درصدچون انجام رسومات براشون جذاب وقشنگه)

شمابودین قبول میکردین؟ 

من فقط وفقط فکرم پیشه رقص دونفرست میشه آتلیه که برای فیلم برداری میریم اونجا رقص دونفره بریم؟ کسی رفته؟ شدنیه!؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باحاله که 

فضا رو بین سنتی و مدرن میچینم 

خیلی خوبه🫠

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عمرا

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

با روحیات من سازگار نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عروسی من خونه بودالبته تهرانمن که از نتیجه راضی هستم

چطوربود؟؟ فضاو... 

من واقعابرام اون رقص دونفره مهمه

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

چطوربود؟؟ فضاو... من واقعابرام اون رقص دونفره مهمه

نسبت به عروسی های دیگه خیلی خلوت ( 80 نفر مهمان)

سفره عقد هم خونه چیده شد که فضایی که گرفت از پیش بینی اولیه بیشتر بود و موقع عقد یکم فضا برای نشستن همه فراهم نشد و یه عده مجبور شدن سرپا باشن 

بعد از جمع شدن سفره دیگه فضا خوب بود

تشریفات برگزار کننده مراسم و خدمه پذیرایی هم خوب بودن. بخصوص برای شارژ میز پذیرایی و سلف غذا واقعا هماهنگ عمل کردند. با اینکه باید از لابی ساختمان که به عنوان محل تدارکات بود همه چی شارژ میشد این موردشون واقعا عالی بود

کیفیت گل آرایی هم به نظر خودم و مهمون ها خیلی خوب بود. سلیقه خیلی خوبی داشتن

یه فیلم مستند هم از مراسم بدون اینکه مزاحم کسی بشن تهیه کردن که جالب بود و بعدا که توی مهمونی خونه مون برای فامیل پخش کردیم خوششون اومده بود

ما رقص دو نفره نداشتیم . من نخواستم و رقص کلا عمومی بود و همه زوج ها باهم می رقصیدند

در کل با اینکه عروسی من ساده ترین عروسی فامیل بود اما به نظرم به همه خوش گذشت

شما هم سعی کن برای قسمتی که خودت دوست داری برنامه ریزی کنی

رقص دو نفره رو اگر  مدل عروسی سنتی که قرار هست برگزار بشه اجازه نمی ده اونطوری که دوست داری اتفاق بیفته  توی باغ و عمارت هم که برای عکاسی می رید می تونی انجام بدی. با عکاس و فیلمبردار هماهنگ کن

از وضع موجود همیشه استفاده کن

عروسی من خیلی هول هولکی و با سیستم آهای همسایه ها یاری کنید انجام شد ولی واقعا راضی بودم

نسبت به عروسی های دیگه خیلی خلوت ( 80 نفر مهمان)سفره عقد هم خونه چیده شد که فضایی که گرفت از پیش بین ...

چقدرخوب