2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاص صدام نمیکنه آخه پدرم مادرم منو همین طور صدا کرده بودن مثل قشنگم نفسم زندگیم همینا میگه اما من به اون حجم سیبل میگم گوگولی 😐 

و ی چیزی الان برام جالب شد من همسرم خیلی کم منو به اسم صدا میزنه نمی‌دونم خوبه یا بد

بقول اون جک شاید کلا اسمم یادش رفته 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بهم میگه نفس بابایی. 😍ک . شعر گفتم شوهر ندارم

😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خانم وقتی تنهاییم میگه زن 

منم بش میگم مرد😂

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

ی بار موهامو مش کرده بودم و رنگ فانتزی زده بودم خیلی زود رنگش رفت و من حنا گذاشتم روش تو تصورات خودم مثل جودی ابوت میشدم وقتی شستمش ی موهای نارنجی زشت داشتم از اون روز ب بعد بهم میگع شازده 

داخل خانه ب دوش بود 🤦‍♀️

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺