2777
2789
عنوان

خدایی خانوما بیان حرف بزنیم حوصلمون ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه نه دورت بگردم میخوام کتاب بخونم جلد دوم کتاب قبلیههر کاری میکنم تنبلی بهم اجازه نمیده شروع ...

جووووووون در مورد چیه کتاب؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ممنونم عزیزم 💖🌷علاقه خودم رو پزشکیه ولی اینقدر از سختیاش میگن دو دل شدم

راستییییییییی یادم رفت بهت تبریکککککک بگمممممممممم مبارکا باشههههه خانومی

همه چی سختی خودشو داره باید تحقیق کنی فیزیو هم عالیه ولی پزشکی یه چیز دیگس 

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

جووووووون در مورد چیه کتاب؟

یه کتاب فانتزیه دو جلدی هست

کتاب شهر هلالی

یکم حجمش زیاده

جلد اولشو خوندم به شدت به دلم نشست الان تنبلی رو هم کنار بزارم جلد دو رو بخونم مطمئنم بیشتر به دلم میشینه

مرسی عزیزمم

فداتشم بوس

یه کتاب فانتزیه دو جلدی هستکتاب شهر هلالییکم حجمش زیادهجلد اولشو خوندم به شدت به دلم نشست الان تنبلی ...

چه جالب پاشو برو بخون پس😂

راستییییییییی یادم رفت بهت تبریکککککک بگمممممممممم مبارکا باشههههه خانومیهمه چی سختی خودشو داره باید ...

ممنونمممم 😍💖 مرسی که انرژی مثبت میدی❤️

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ممنونمممم 😍💖 مرسی که انرژی مثبت میدی❤️

فداتشم عشقمممممم😍بوووس