2777
2789
عنوان

چجوری تنبلی تخمدانو درمان کنم

186 بازدید | 27 پست

راه حلی دارید؟

اصلاح سبک کنم درست میشه؟

من خیلی قهوه میخورم شنیدم برای تنبلی تخمدان خوب نیست به نظرتون حتما باید قهوه رو ترک کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هر چیزی زیادش ضرر داره، اصلاح سبک جوابه واقعا اول از همه قند و شیرینی تا جایی ک میشه کم و حذف کن . مصرف میوه و سبزیجات و حذف فست فود و ورزش که پیاده روی خیلی بهتره 

درمان داره گلی جون . بخوای بهت میگم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هرجی ک اینجاگفتن اسی من انجام دادم تازه بدترم شدم شدید ب خودم رسیدمل هرروز روغن سیاهدونه مالشش توناف زیر شکم کمر ترک نکردم کقتی ک دیدم تتبلیم ب صفر رسید واقعا فقط استرس نداشته باشی باورزش همچی دیگه حله تمام 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یعنی با روغن سیاه دانه خوب شدین؟

ن نشدم ولی دردای پریودی از ۱۰۰ ب ۱۰رسید خیلی خوبه رحم گرم میشه اصلا ولی استرس نابودم کرده تنبلیم شدید کرده من درمان ک نشد تنبلیم عزیزم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

کلا هر چیزی زیادش ضرر داره، اصلاح سبک جوابه واقعا اول از همه قند و شیرینی تا جایی ک میشه کم و حذف کن ...

من کلا قند مصنوعی نمیخورم چی بشه بعد چند وقت ویفری شکلاتی چیزی بخورم،ولی تنبلم اصلا پیاده روی یا ورزش نمیکنم.