2777
2789

منم نمره هام همین حدودا میشه، مامانم میگه تراز ۷۹۰۰میده معدلت یعنی۸هزارم نمیده:(

نظر تو چیه؟

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم اما 8200 که خیلی کمه. بنظرم جا داره تا 8800 بشه...راستی بهمنی قسمت تخمین تراز نهاییش ک ...

بهمنی پولیشکرده دیگه الان 

خداکنه باور کن انقد سطح امتحانا بالا بود که ۸۵۰۰ هم کمه

یکی به من گفت با معدل 19 و تراز 8600شاید پرستاری و مامایی بیاریپزشکی تعهدی و توانبخشی ها اصلا نمیشه. ...

بهت گفتم دوستم با رتبه ۷۵۰۰ منطقه۲ تعهدی کرج قبول شده پارسال؟ کی گفته اینا رو بیخیال ولی لب مرزی برا روزانه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من میگم باید ۸۵۰۰ بده حالا نمیدونم

معدل تو بهتره من زیست و فیزیک ازت کمتر شدم شیمی و ریاضی بالاتر، خداکنه خوب بده 

اصلا انگار هیچی معلوم نیست

بهت گفتم دوستم با رتبه ۷۵۰۰ منطقه۲ تعهدی کرج قبول شده پارسال؟ کی گفته اینا رو بیخیال ولی لب مرزی برا ...

چه خوب...واقعاا؟

خدایا خل شدم...گفت معدل زیر ۱۹.۳۰ و تراز زیر ۹ بابد با هرنوع پزشکی بای بای کرد..

چه خوب...واقعاا؟خدایا خل شدم...گفت معدل زیر ۱۹.۳۰ و تراز زیر ۹ بابد با هرنوع پزشکی بای بای کرد..

آره رتبه های ۸هزار و خرده ای هم بودن

😐😂نه بابا. چکاره بوده این؟ اکثرا میگن ۹۲۰۰مرز پزشکی روزانست 

آره رتبه های ۸هزار و خرده ای هم بودن😐😂نه بابا. چکاره بوده این؟ اکثرا میگن ۹۲۰۰مرز پزشکی روزانست

هیچکاره بابا دوستمه دوازدهمه اینا رو گفت و برام تاسف هم خورد که انتظارات بیجا دارم. منم واسه سلامت روانم پیامای جدیدشو که ویس هستن باز نکردم. کلا بهم ریختم. اگه می‌گفت پزشکی نمیاری اما توانبخشی هارو میاری هرچند پردیس من کنار میومدم ولی این دیگه نه....اومد گفت فوقش پرستاری ماامایی حالا شانستو امتحان کن انتخابشون کن

۸هزار و خورده دیگه فکر نکنم بشه پزشکی تعهدی استان مازندران آورد...