2777
2789

خانما رشتم تجربی هست ، پارسال دوزادهم بودم رتبه کنکورم در حد پیراپزشکی بود موندم پشت کنکور ، امسال کنکور فرهنگیان هم ثبت نام کردم و مصاحبه هم رفتم ترازم هم خوب بود به احتمال زیاد فرهنگیان قبول میشم ، بنابر این از کنکور سال بعد محروم میشم پس امکان پشت کنکور موندن ندارم امسال باید برم دانشگاه. 

حالا شرایطم رو میگم شما نظر بدین اولویت بندیم چطور باشه ، ترازم در حدی هست که پزشکی تعهدی مثلا دانشگاه اصفهان بیارم ، پزشکی شهریه پرداز هم شنیدم هزینه اش در حد سالی صد تومنه (درسته؟) اگه اینقدر باشه اینم میتونم انتخاب کنم ، شااید پزشکی روزانه دانشگاه تیپ ۳ هم قبول شم ، دندون نمیارم ، دارو احتمالش هست بیارم ، فیزیوتراپی هم احتمالش هست بیارم ، حالا به نظرتون چجور اولویت بندی کنم؟ 

فرهنگیان رو انصراف باید بدم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

دارو واقعا خوبه

از فیزیوتراپی بهتره؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از فیزیوتراپی بهتره؟

ببین سختیش خیلی بیشتره ولی واقعا می ارزه میتونی توی شرکتای داروسازی کار کنی بعد هم بخوای داروخونه بزنی دولت بهت وام میده. باید ببینی خودت به چی علاقه داری

ببین فرهنگیان تنها خوبی که داره اینه که ۴ سال تحصیل حقوق دارن الان یه دانشجو فرهنگیان درسش تموم شه  سال اوله کارش ۱۵، ۱۶ تومن میگیره ولی با لیسانس فرهنگیان هیچ جای دیگه نمیتونه کار کنه مگه اینکه بره ارشد و دکتری یه رشته دیگه بگیره ولی تابستون تعطیل هست اما خوب سختی های خودش رو هم داره سروکله زدن با بچه و اگه هرسال یکی دوتا اولیا بد داشته باشی کافیه که همه انگیزه و انرژیت رو بگیرن و اذیتت کنن

ولی پزشکی و دندون پزشکی مدت تحصیلش طولانیه و درساش سنگین تر از فرهنگیان هست و فشار زیادی روی دانشجوهای این رشته هست ولی بعد درامد خوبی دارن باید ببینی این فشار رو میتونی تحمل کنی و اینکه چون مدت تحصیل طولانی هست دیرتر به درامد میرسی مگه اینکه بری تو کار مشاوره کنکور 

فیزیوتراپی هم رشته خوبی هست درامد خوبی داره 

ببین فرهنگیان تنها خوبی که داره اینه که ۴ سال تحصیل حقوق دارن الان یه دانشجو فرهنگیان درسش تموم شه ...

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم🌹

من خودم فرهنگیان رو نرفتم و راضی هستم از تصمیم  درسته الان معلم هستم ولی با لیسانسی که داشتم ادامه تحصیل دادم تو رشته خودم الان جای دیگه هم مشغولم 

و پیش اولیا هم جایگاه خوبی دارم میگن این تحصیلاتش فلانه

ولی معلم هایی که فرهنگیان خوند تو دورو برم یکسری که میگن ادامه بدیم که چی بشه مگه چقدر حقوق اضافه میشه یه سری هم ارشد رو میرن همون دانشگاه فرهنگیان میگیرن که باز جایی به جز آپ نمیتونن کار کنن بیشتریا هم شغل دوم همون معلم خصوصی میشن 

تو همکارای خودم ندیدم که برن رشته دیگه بخونن بیشتریا میرن سمت همون دانشگاه فرهنگیان برای ادامه

خواهش میکنم🌹من خودم فرهنگیان رو نرفتم و راضی هستم از تصمیم درسته الان معلم هستم ولی با لیسانسی که ...

یعنی مثلا کسی که رشته آموزش شیمی فرهنگیان در میاد امکان ادامه دادنش توی شاخه های دیگه کارشناسی رو نداره؟ برای کار تو آزمایش گاه ها مثلا؟

یعنی مثلا کسی که رشته آموزش شیمی فرهنگیان در میاد امکان ادامه دادنش توی شاخه های دیگه کارشناسی رو ند ...

فک نمیکنم . تو تاپیک منم حرف زدیم ولی ببین طبق تحقیقاتم فیزیو از دارو بهتره بازززززم علاقه ی خودت الویته! من خودم از دارو خوشم نمیاد مثلا برم داروخونه بازارگردانی کنم ولی فیزیو عالیهههههههههه هم درامد هم سختی رشته قابل قبوله ولی پزشکی خدایی یه چیز دیگس حقوق کمه باید تخصص بگیری و خیلی بخونی حالا تو انتخاب کن فیزیو درامد معمولی خوب حدود70 و رشته اسون یا پزشکی درامد عالللللللی با تخصص . سختی دروس . پرستیژ بالا

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT

یعنی مثلا کسی که رشته آموزش شیمی فرهنگیان در میاد امکان ادامه دادنش توی شاخه های دیگه کارشناسی رو ند ...

ارشد میتونه بخونه ولی خوب بستگی به رشته ها داره که میتونی با لیسانس دیگه ثبت نام کنی یا نه

مثلا رشته روانشناسی شناوره لیسانست هرچی باشه میتونه ارشد بری روانشناسی بخونی 

ولی بعضی رشته ها اینطوری نیستن حتما لیسانست باید یه سری رشته خاص باشه که بتونی ارشد و دکتری اون رشته رو بگیری