2777
2789
عنوان

توروخدا دارم گریه میکنم بیاین 😭

263 بازدید | 21 پست

بچه ها من تا الان مدرسه دولتی بودم تا زمانی که امسال من رو غیر دولتی فرستادن یک سری تکالیف فرستادن و گفتن حل کنین من هیچ کدوم رو بلد نبودم و سطح سوال ها خیلی بالا بود یعنی اگه من تو دولتی 20 میشد با سطح این سوال ها 12 میشم به خانوادم گفتم من نمی‌خوام اینجا بمونم کلی بد بیراه گفتن گریم گرفت واقعا چیکار کنم مامانم میگه یادت میدن 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با مامانته نگران نباش به قبولی کنکورت فکر می‌کنن

اخه اینجوری افت نمره نمیکنم خیلی سطح سوال ها سخته و من بلد نیستم 

زمان ما خیلی آسون بود هرکی دولنی نمره نمیتونست بگیره پدرومادرش غیرانتفاعی ثبت نامش میکردن راحت نمره ...

نه 

اخه اینجوری افت نمره نمیکنم خیلی سطح سوال ها سخته و من بلد نیستم

رفتی این مدرسه که یاد بگیری نه اینکه امتحان بدی بیای بیرون.... عزیزم یواش یواش یاد می‌گیری انقدر زود جا نزن مگه دور از جون کند ذهنی هوشت چی از بقیه کم داره؟؟؟؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

همه از خداشونه غیر دولتی برن ولی اکثرا توانایی مالیشو ندارناونجا اگه خودت سفت و سخت ب درست بچسبی برا ...

۱۱ 

آخه سطح سواره خیلی سخته نمرم افت می‌کنه 

رفتی این مدرسه که یاد بگیری نه اینکه امتحان بدی بیای بیرون.... عزیزم یواش یواش یاد می‌گیری انقدر زود ...

خب آخه من از سوال های قبل پیششون نبودم بنظرت اونا سطحشون بالا تر نیست