2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اتاق خوابها شروع میکنم همیشه هر اتاق رو کامل همه کارا رو میکنم و میام اناق بعدی هر اتاق ۱ روز.. بعدش ۱ روز برای تراس انباری راهرو و راهروی داخل خونه. یک یا دو روز پذیرایی یک یا دو روز اشپزخونه روز اخر هم حمام و دسشویی

من اول از اشپزخونه شروع کردم فردا اتاق خوابام.آخرین جاها هم دستشوویی و بعدشم حمامه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بخداازدی درگیرم منم ولی خب کلاکارامو انجام دادم حتی سرویسا ولی بازم یکشنبه یا دوشنبه اساسی تمیز میکنم جالبش اینجاس اصلا عیدو خونه نیستما ولی عاشق اینم وقتی از مسافرت برمیگردم خونم برق بزنه ازتمیزی

همون بهتر من تميزكردم زود دوباره داره خاك ميگيره

ولييييي همه كابينتاوكمداروباهم نريزبيرون

من كردم داشتم ديوونه ميشدم نه سرم درميوند نه پيش ميرفت

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

هر روز یه اتاق رو مرتب کن بعد یک روز آشپز خونه و آخر سر هم برو سراغ پذيرايي اگه اساسي تمیز کنی از زیر تخت تا همه کمد ها مث اول نمیشه با دقیقه مرتب کردن دوباره همه جا مرتب ميشه

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜
همون بهتر من تميزكردم زود دوباره داره خاك ميگيره ولييييي همه كابينتاوكمداروباهم نريزبيرون من كردم ...

آه بابا شماها چرا این قدر فعالین یه کارگر بیارین تموم شه بهر دنبال کارش

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

ادم وقتي تن خودش سالمه چرابايد كارگربگيره

به نظرم كارگرواسه وقتيه كه ادم نيازداشته باشه 

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

کارگرای این دوره کار نمیکنن که. فقط وقت تلف میکنن پول بیشتری بگیرن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما کارگر میگیریم تو دو روز ردیف میشه 😍

زن یا مرد؟ من یه خانم اومد با اینکه خودم هم کمکش کردم یه روز اشپزخونه نصفه شد فقط

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏