2777
2789
عنوان

همسایه احمقون زنگ زد

395 بازدید | 14 پست

گربه های عقیم شده رو شهرداری برد

چون خانم از کربه میترسه حالا اون کربه های بیچاره رو شهرداری‌میکشه

چطور ذلتون میاد؟اکو‌سیستمی نمونده برامون

۳تا گربه ی عقیم شده رو شهرداری برد

کمک کردید به افغانی ها برای کار

پول هم بهشون جدا داد

از ماست که برماست

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا ندید اکوسیستم رو شماها خراب کردید 

زاد و ولد بیش از حد

این روزا خیلی خیلی تعداد گربه ها زیاد شده و طبیعی نیست فقط بخاطر دوستی های خاله خرسه یک عده مثلا حیوان دوست ولی در واقع آزارگر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اتفاقا نگهداری و غذا دادن ب سگ و گربه ها تعادل اکوسیستم رو بهم میزنه!!بعد هم خب هرکسی از ی چیزی میترسه حالا چون اون خانوم از گربه میترسه ترسش مسخره ست اونی ک از مثلا سوسک یا موش و .. میترسه مسخره نیست!! ترس ترسه اون خانوم به همون اندازه از گربه میترسه ک یکی از مار !! دخترخاله من در حد مرگ از گربه میترسه دست خودش نیست باورش انقدر سخته !!

غذا ندید اکوسیستم رو شماها خراب کردید زاد و ولد بیش از حداین روزا خیلی خیلی تعداد گربه ها زیاد شده و ...

دهنتو باز کردید حرف میزنید

همه عقیم شده اند و معلول شدند به خاطر اذم هایی که شماها میرید پیششون دعا میگیرید

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

اونقدر مداین حیوان ها از حیوان دوست ها آزار میبینن و آسیب از مخالفین حیوان ها نمیبینن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دهنتو باز کردید حرف میزنیدهمه عقیم شده اند و معلول شدند به خاطر اذم هایی که شماها میرید پیششون دعا م ...

یکم آروم باش ناراحتی قابل درک 

ولی دیگ کاربرای نی نی سایت که مقصر نیستن